KURTI JE PRVO IZMISLIO ATENTAT, A SADA NASTAVLJA DA LAŽE „Beograd ostavlja otvorenu mogućnost invazije na (tzv) Kosovo“On je to rekao na skupu o bezbednosnim izazovima za Zapadni Balkan, koji je u Londonu organizovao institut Čatam haus i dodao da Evropska unija treba pažljivo da razmotri demokratske reforme zemalja Zapadnog Balkana, kako bi se smanjio rizik od bilo kakvih potencijalnih tenzija, prenosi Tanjug.

– Potpisivanje sporazuma između Kosova i Srbije hitnije je nego ikad. Sporazum koji imamo nije potpun, jer nam je potreban bonafide sporazum da bismo imali legitimitet i njegovu implementaciju. Nepotpisivanjem, Vučić zadržava otvorenu opciju invazije na tzv. Kosovo. Ne vidim nikakvo drugo suštinsko značenje ovog odbijanja potpisivanja, osim ovoga, oni žele da ova vrata ostanu otvorena, kako bi imali druge prozore da se vrate i ponove agresiju, rekao je Kurti.

Pročitajte još...  KURTI, GDE ĆE TI DUŠA? NOVE POTRESNE SCENE NA KiM - Osobe sa invaliditetom i roditelji dece sa smetnjama u razvoju čekaju na isplatu

Podsetimo, Aljbin Kurti je doživeo totalni fijasko na sednici Saveta bezbednosti UN, pa je, da bi skrenuo pažnju javnosti, pre nekoliko dana izmislio pokušaj atentata u Skoplju, o čemu je Alo! pisao.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare