Bravo za Pančevo: Dom omladine organizuje akciju darivanja dece u bolnici!

Saradnju sa Pančevcima omiljenog kviza „Mislilac”, nastavljaju održavanjem pretprazničnog humanitarnog kviza. Događaj  se održava danas od 18 sati, u dvorani „Apolo”.

Ovog puta pored dobre zabave pruža se i prilika da svojom donacijom svi koji dođu obraduju  mališane koji će 2022. godinu dočekati na mestu gde niko ne bi poželeo da se nađe za doček: na Dečjem internom odeljenju Opšte bolnice u Pančevu.

Opština Pančevo

 

“Molimo da sa sobom ponesete dobro raspoloženje, slatkiše i slaniše po volji, sokiće, voće, knjige, a mi ćemo obezbediti kese, mašne, Deda Mraza i tri divna vilenjaka da sve to spakuju – ovako glasi poziv i uputstvo koje su organizatori uputili svim učesnicima

Pročitajte još...  Patrijarh Porfirije stigao u Zvornik

Direktor Doma omladine Srđan Nikolić ističe da je ideja  za organizacijom ovakvog događaja potekla iz želje da se mališani obraduju ali i da bi se proširio među građanima duh solidarnosti, darivanja i humanosti” 

Ova institucija koja je poznata po sprovođenju niza besplatnih programa namenjenih deci i mladima, kao što je škola crtanja, gde akademski slikari besplatno drže radionice za sve zainteresovane ali i buduće studente Akademije likovnih umetnosti, školi produkcije, snimacije, besplatnom psihološkom savetovalištu za mlade, i nizom drugih radionica opravdava i ovog puta epitet otvorene društveno odgovorne institucije.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!