Besplatno odnošenje kabastog otpada drugog januarskog vikenda

Izuzeci postoje ukoliko prvi vikend pada u veće praznike i neradne dane, pa se tada vikend besplatnog odnošenja kabastih stvari pomera za prvi naredni. Tako će biti i u prvom mesecu 2022. godine.

Besplatno odnošenje kabastog otpada u januaru 2022. godine bi po pravilu trebao da padne 1. i 2. januara, ali se zbog neradnih dana i diočeka Nove godine, pomera na naredni vikend, tačnije 8. i 9. januara. Sugrađani će tada moći da nepotrebne kabaste stvari ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe “Čistoće” u potpunosti besplatno ukloniti.

Oni koji raspolažu većim količinama otpada treba da se jave “Gradskoj čistoći” na broj telefona koji je besplatan 0800-000807, kako bi obavestili ekipe preduzeća o količini otpada i lokaciji na kojoj će ga ostaviti.

Pročitajte još...  evo kuda i kojom brziom smeju da se kreću trotieti

„Čistoća“ apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Odnošenje kabastog otpada besplatno je samo za građane Beograda. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se naplaćuje po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće“ dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!