Grad obradovao paketićima više od 8000 mališana, manifestacija postaje tradicionalna

Gradski trg bio je ispunjen nasmejanim mališanima i njihovim roditeljima. Na platou ispred Gradske kuće Pančeva deci sa teritorije grada i svih naseljenih mesta uzrasta do 10 godina podeljeni su novogodišnji paketići.

“Želeli smo da obradujemo naše najmlađe sugrađane povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Odlučili smo da, umesto da pravimo koncerte i slične vrste događaja, ove godine sredstva usmerimo ka našim najmlađim, da ih obradujemo poklonima, i priredimo druženje” , istakao je gradonačelnik Aleksandar Stevanović i najavio da će ova manifestacija postati tradicionalna.

Pored gradonačelnika u akciji su učestvovali svi funkcioneri grada Pančeva ali i mnogobrojni volonteri koji su se odazvali da ulepšaju deci novogodišnje praznike.  

Sanela Ćirković koja je došla sa ćerkicom od 7 godina ističe da manifestacije ovakve vrste stvaraju deci divne uspomene, “Bravo za grad Pančevo, Divna atmosfera, puno osmeha, i radosti, Čula sam da manifestacija postaje tradicionalna. Dolazimo sigurno i iduće godine”.

Pročitajte još...  Danas slavimo svetog velikomučenika Jevstatija

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!