„Moja Monika i dalje sanja Malčanskog berberina, leče je tri doktora“: Ispovest majke Aleksandre nakon otmice koja je potresla celu Srbiju!Deset dana Srbija je bila na nogama, niški okrug nije spavao, a postojao je samo jedan cilj – da se pronađe Monika Karimanović.

Tog 20.decembar 2019. godine porodica Karimanović iz mesta Suvi Dol suočila se sa najvećim strahom koje jedan roditelj može da doživi.

Nestalo im je dete. Samo nekoliko trenutaka kasnije Aleksandra i Robert dolaze do strašne istine. 

Njihovu ćerku, Moniku, oteo je Ninoslav Jovanović, višestruki zločinac povratnik, koji je više od 20 godina proveo u zatvorima zbog silovanja.

Potraga je trajala više od devet dana u kojoj je bilo uključeno 600 policajaca i na stotine građana.

Svaki dan za Monikine roditelje bio je kao godina jer su se informacije o njihovoj ćerki menjale iz minuta u minut.

Devojčica je pronađena u selu Pasjača u niškom okrugu, stabilnog zdravstvenog stanja, ali vidno uplašena i iscrpljena. 

Nakon godinu i po dana od traumatičnog događaja koji je potresao celu Srbiju razgovarali smo sa Aleksandrom Karimanović koja je za „Naj ženu“ ispričala kako je danas Monika, sa kakvim se problemima i posledicama suočavaju. 

Pročitajte još...  OVAJ SRPSKI GRAD DANAS "GORI" Temperatura je neverovatnih 53 stepeni

 – Dobro je Monika, sve bolje i bolje, ima svoje minute kada joj nije dobro. Uhvati je panika, bude nervozna i plače. Spominje često nemili događaj. Škola joj je organizovala besplatnu terapiju, pa sada sa njom rade tri doktora – započinje svoju priču za „Najženu“ Monikina majka. 

Nakon traume koju je proživela devojčica iz Suvog Dola najteži korak u njenom oporavku jeste da se socijalizuje na adekvatan način i vrati starim navikama. 

 – Monika se skoro i ne druži sa drugom decom. Jako se plaši da se kreće sama, ne oseća tu slobodu. Još uvek ima veliki problem da bude sama na ulici. Uvek mora neko da bude sa njom, a mi kao roditelji previše strahujemo nakon svega. Teško se borimo sa tim kroz šta je prošla naša ćerka. U poslednje vreme ponekad izađe sa drugaricama ispred kuće, a nama je čak i tada kompletni haos u glavi. 

Aleksandra kaže da se nikada neće oporaviti nakon svega što su prošli, niti će ta bol koju osećaju ikada da prođe. 

Pročitajte još...  SRBIJA NA UDARU NEVREMENA! Evo kad se očekuje udar: Prvo 40 stepeni, a onda HLADAN TUŠ

Monika kada se priseti tog događaja nikad ne spominje njegovo ime, već ga oslovljava sa „Onaj“, jer je to pogađa. Ona doživljavala traumu kroz snove, često sanja nemili događaj. To ne može nikako da se zaboravi. Kad te ujede zmija ili gušter, pa se plašiš, a ne to što se njoj desilo – dodala je ona. 

Monika nije zaboravila lice svog otmičara, a svaki put se jako uznemiri onda kada je neki nepoznati muškarac podseti na njega. 

Strahovi su snažni, i kod nje, i kod nas. Monika se plaši nepoznatih ljudi, kao i glasova koji je podsete na glas otmičara. Svakog dana je pratim do škole, i obavezno vraćam kući – kaže Aleksandra.

Pročitajte još...  BUKNULA ZARAZA U SRBIJI! Obolela 31 osoba za samo sedam dana!

Monika Karimanović u septembru kreće u osmi razred, a već sada jasno zna čime želi da se bavi u životu. 

Nakon osnovne volela bi da upiše srednju školu, posle koje bi mogla da pomaže drugoj deci. Verovatno će to biti medicinska škola. Za sada sam prezadovoljna njenim vrlodobrim uspehom u školi – završila je Aleksandra Karimanović za „Naj ženu“.

– Monika Karimanović nestala je 20.12.2019 godine

– Ninoslav Ivanović, poznatiji kao „Malčanski berberin“ 10 dana je držao zatočenu tadašnju dvanaestogodišnju devojčicu

– 20.12.2019. godine pronađena je Monika u selu Pasjača

– 7 dana je „Malčanski berberin“ bio u bekstvu nakon čega je uhapšen na groblju u rodnom mestu Malča

– 18. 3. 2020. godine Ninoslav Ivanović osuđen je na doživotnu robiju

Dozvoljeno je preuzimanje bilo kog dela ili celog teksta samo uz obavezno linkovanje i navođenje izvora

Pročitajte još...  sahrana miroslava lazanskog - Lajk.rs

Kakva priča za buduće UNUKE! Siromašni ROM iz malog sela u Srbiji i BRITANKA uživaju u ljubavi, a plavokosa Fejt ponosno nosi srpsko prezime!
Obolela i ostala bez POLA TELA: Danas je ŠMINKERKA koja stvara ČUDA bez ruku


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare