Ministar Vulin održao sastanak sa članovima Pregovaračkog tima MUP-a

„Vi obavljate najsloženije i najkompleksnije poslove i zadatke, spasavate ljudske živote, rešavate krizne situacije u kojima gotovo niko od nas ne bi mogao da pokaže tako visok nivo hrabrosti i trezvenosti kao što je vi pokazujete.

Za vas ne postoje slobodni dani i praznici, najčešće ste angažovani u noćnim časovima, znam da vi za vaš posao ne tražite nagrade i priznanja, kao što znam da je za vas najveća nagrada sačuvan ljudski život.

Hvala vam na strpljivoj i istrajnoj borbi za ljudske živote. Hoću da znate da Ministarstvo unutrašnjih poslova visoko ceni vaš rad i rezultate i da uvek možete da računate na moju podršku”, poručio je ministar policije Aleksandar Vulin, razgovarajući sa članovima Pregovaračkog tima MUP-a Srbije.

Pročitajte još...  NOVI PRAVILNIK STUPIO NA SNAGU! Evo šta će se raditi kada nestane maloletnik u Srbiji

Foto: MUP Srbije

 

„Vašu stručnost, obučenost, pravovremeno reagovanje i upornost da spasete ljudski život, pokazali ste i prošlog vikenda u Novom Sadu. Zahvaljujući vašim angažovanjem i profesionalnim pristupom, spasen je život tridesetšestogodišnjeg čoveka”, istakao je ministar Vulin.

Ministar Vulin je istakao da je Pregovarački tim u poslednje tri godine imao 76 angažovanja, da su ove godine članovi tima bili angažovani 25 puta, od toga u 20 slučajeva pretnje samoubistvom.

„Imajući u vidu specifičnost posla i sve veću učestalost angažovanja Pregovaračkog tima, Ministarstvo unutrašnjih poslova vrlo ozbiljno razmatra formiranje posebne jedinice za pregovaranje”, poručio je ministar policije.

Pročitajte još...  Izgovorite ovu molitvu - Alo.rs

Foto: MUP Srbije

 

Ministar Vulin je istakao da je Pregovarački tim MUP-a Srbije jedan od lidera u regionu u oblasti pregovaranja u kriznim situacijama, te da je ponosan na članove ovog tima koji pokazuju visoku obučenost i posvećenost poslu.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!