ZLATNI GRB GRADA BANJALUKA JELENI TRIVAN Prestižno priznanje za nesebičnu podršku i posvećenost promociji Banjaluke i Republike SrpskeOva značajna nagrada dokaz je koliko je Trivan, otkako je na čelu kompanije m:tel, učinila za Banjaluku, Republiku Srpsku ali i cijelu BiH, kako kroz uspješno poslovanje najveće kompanije, tako i kroz društveno odgovorni rad, sponzorstva i donacije u svim oblastima – od sporta, kulture, obrazovanja, zdravstva, do privrede i podrške razvoju sigurne i moderne tehnološke zajednice.

Govoreći o Banjaluci, Trivan je ranije istakla da je malo vremena bilo potrebno od dolaska na mjesto direktorka m:tel-a da se poveže sa Banjalukom i njenim građanima. Kroz godine neumornog rada i predanosti, Jelena Trivan je postala simbol posvećenosti i inspiracija za mnoge, te istinski primjer kako jedan pojedinac može ostaviti trajan i pozitivan uticaj na svoje okruženje.

Pročitajte još...  NIŠTA IM NIJE SVETO, VANDALI DEMOLIRALI GROB POKOJNIH DRAGICE I MILORADA! Haos na groblju u Surdulici!

“Stalno me pitaju prijatelji kada ću menjati posao, misleći valjda da je svaki posao van Beograda kazna. Ja sam Banjaluku birala, nije mi se desila. Birala sam je kao žena sa Kosova koja veruje da razume Republiku Srpsku i da mogu, sem posla koji obavljam, da uradim mnogo i za obične ljude”, govorila je ranije Trivan.

Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka generalnoj direktorki kompanije m:tel Jeleni Trivan biće uručeno na ovogodišnjoj svečanosti obilježavanja Dana grada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare