Kamenica 3 u narednim nedeljama u funkciji– Objekat Kamenica 3 koristiće sva tri instituta i to je izuzetno važno pre svega za sve pacijente koji se ovde leče, kako iz Vojvodine, tako i iz drugih krajeva, ali i za zaposlene jer će dobiti dodatni komfor i najsavremeniju medicinsku opremu čime će biti umnogome unapređen rad instituta. Reč je o novom objektu, površine gotovo 10.000 kvadratnih metara koji je izgrađen po najsavremenijim standardima – izjavio je predsednik Mirović.

Potpuno je rekonstruisana Klinika za kardiohirurgiju sa 80 postelja, uz dodatnih šest kreveta u Jedinici intenzivne nege, u kojoj se od pre nekoliko dana već smeštaju pacijenti nakon operacija, a ukupna vrednost radova na adaptaciji i opremanju te celine je 550 miliona dinara.

Pročitajte još...  Vremenska prognoza kiša u Srbiji

– Veoma sam zadovoljan izvedenim radovima na Odeljenju kardiohirurgije i možemo da kažemo da smo sveobuhvatno rekonstruisali stari deo Instituta za kardiovaskularne bolesti – rekao je predsednik.

Podsetio je i na to da su u toku radovi na sanaciji Kamenice 1.

– Svi ovi radovi bili su komplikovani i odgovorni,  uloženo je mnogo truda jer su se uporedo sa njima odvijali svi operativni zahvati i intervencije i to je jedan dobar primer zajedničkog rada zaposlenih, izvođača radova i svih koji su učestvovali u ovom važnom projektu – naveo je Mirović.


>

Pokrajinska vlada

Pokrajinska vlada

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare