Majka i ćerka uplatile stanodavcu depozit 250 evra, a onda je prestao da se javljaAleksandru iz Beograda i njenu majku prevario je lažni stanodavac i uzeo im je 250 evra depozita.

– Moja mama i ja smo trebale da iznajmimo stan u Skojevskom naselju, međutim čovek nam je rekao kako se dosta ljuti zainteresovalo jer je cena 250 evra. Zbog toga nam je tražio da mu uplatimo depozit na račun u vrednosti jedne mesečne kirije što smo i uradile – napisala je Aleksandra u grupi „Beograd – Prevare stanodavaca i stanara“.

Facebook

 

Dodala je da je dogovor bio da u stan uđu 1. feburara, jer prethodni stanari izlaze 31. januara.

– Čovek se nije javljao na telefon od 30.01.2024. kada smo mu uplatile depozit, a potom je i ugasio profil sa kog je objavio oglas. Išla sam juče na adresu koju mi je dao i ušla u tu zgradu da se raspitam o čemu se radi, išla sam od vrata do vrata pokazujući sliku čoveka da bi ga neko kojim slučajem prepoznao, ali svi su rekli da tog čoveka nikad u životu nisu videli i da se ni jedan stan u toj zgradi ne izdaje – upozorila je Aleksandra.

Korisnici ove grupe su je savetovali da prevaranta prijavi policiji.

– Moram da se oglasim povodom ove situacije jer sam imala slično iskustvo sa ovim čovekom. Videla sam oglas i odmah pozvala. Poziv sa čovekom sam obavila 26.1.2024. sve je lepo objasnio i dogovor je bio da odem da pogledam stan 28.1.2024. što sam i uradila. Brat i ja smo u određeno vreme krenuli ka Rakovici, gde se taj stan i nalazio. Pre nego što smo stigli, pozvala sam ga ali se čovek nije javljao na telefon. Kada smo stigli ispred zgrade, ponovo sam ga pozvala, ali ni na drugi poziv se nije oglasio. Sačekali smo još par minuta, i dalje se nije oglašavao, onda sam pozvala još jednom i tada mi se javio operater i rekao da korisnik nije dostupan, što znači da je dotični tada ugasio telefon – navodi se u jednom od komentara.

Pročitajte još...  Upisala vožnju u 70. - Lajk.rs

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare