„POMOZITE MI DA NAĐEM DETE“ Otac nestalog Ivice iz Prijepolja zavapio, dečka nema već 8 danaZa njim tragaju porodica i meštani prijepoljskog naselja Zalug, a njegov otac Milojica ne prestaje da se nada da će naći svoje dete i moli za pomoć.

Ivica je u nedelju uveče, 3. decembra, nešto posle 22 časa izašao iz kuće i nestao, piše Informer.

Neposredno pre nestanka sedeo je za računarom, a kada je izašao telefoni i lični dokumenti ostali su mu u kući na stolu.

Kada su roditelji shvatili da ga nema i da nešto nije u redu, njegov nestanak odmah su prijavili policiji.

– Telefone koje je on ostavio u kući, policija je odnela u Čačak, kako bi ih otključali, ne bi li tu pronašli neki detalj. Odgovora još uvek nema da li je nađeno nešto sumnjivo, brinemo se – kaže Milojica, Ivičin otac.

Pročitajte još...  Srbija danas slavi Svetog Simeona Mirotočivog, jednog od rodonačelnika SPC

Foto: RINA

 

 

Pretražuju okolinu i obalu Lima

Zabrinuti otac ispunjen strahom već nekoliko dana uz pomoć rodbine, prijatelja i komšija iz prijepoljskog naselja Zalug (u kome žive) pretražuje okolinu i obale Lima, ali nažalost nema rezultata.

– Nedostaje ljudstva, ima nas tridesetak, ali smo nemoćni bez nekih službi, poput policije, vatrogasaca, gorskih službi, ronioca… Nadam se da će neko od njih čuti moj vapaj i pomoći mi da pronađem dete – ističe očajan otac.

On dodaje da je Ivica momak za primer i da nijedan detalj iz njegove svakodnevnice nije ukazivao na nešto ovako.

Nestali mladić zaposlen je u Železnici, ima ozbiljno i veoma odgovorno radno mesto, a u ovoj firmi radi duže od jedne decenije.

– Do poslednjeg grama snage boriću se da ga pronađem, ali mi treba pomoć, zaista ne mogu sam – zaključio je Milojica.

Pročitajte još...  RAZMIŠLJATE O ODLASKU IZ GRADA? OVO JE BIZNIS BUDUĆNOSTI Za seoski turizam 150 miliona dinara, prijave do polovine aprila

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare