NAJLUĐA KORONA PROSIDBA Doktorka iz Alibunara ostala u čudu kad je videla snimak pluća (VIDEO)

 

Bolest i oporavak hteo je da iskoristi i da iznenadi svoju devojku, doktorku Tamaru Milivojev sa kojom zajedno radi.

Gabrijel Musta odlučio je da na originalan način zaprosi svoju devojku. Požalio joj se na kašalj i temepraturu i pozvao je da pogleda kontrolni snimak njegovih pluća na kojem je napisao “Udaj se za mene”, a pored srca je stavio prsten.

– Zalepio sam ga, nisam ga progutao kao što neki komentarišu. Bio je zalepljen na moje grudi dok smo radili snimak – istakao je Gabrijel Musta, radiološki tehničar u Domu zdravlja Alibunar.

Bio je ovo najlepši snimak pluća koji je Tamara do sad videla.

– Prsten je na srcu, ali ja sam prvo tražila periferije pluća zabrinuta da se nešto ne razvija i tek onda sam videla da se nešto drugo događa i uočila sam prsten i tu je on već kleknuo i tako se završilo – rekla je dr Tamara Milivojev.

Pročitajte još...  SIGURAN SAM DA ON TO NE UZIMA Nenad Periš prokomentarisao navode o nađenoj drogi

Njen pozitivan odgovor i njegov negativan nalaz na snimku najbolja su trenutno kombinacija za njihov budući zajdnički život.

– Video sam da je dosta zabrinuta i mislio sam da je sad idealno vreme za to, jer preboleo sam kovid i bila je prilika da iskoristim snimak pluća i da sve sprovedem u delo – istakao je Gabrijel Musta.

Gabrijel i Tamara učinili su nešto lepo po čemu će pamtiti ovo teško vreme pandemije koja će nadaju se uskoro i proći i da će moći na miru da se posvete pripremi svadbe.

 

 

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x