„Dunav osiguranje“ širi mrežu poslovnica u Beogradu



U želji da svoju ponudu još više približi potrebama građana i učini je komfornijom, Kompanija „Dunav osiguranje“ proširila je mrežu poslovnica u Beogradu sa još dve – na Novom Beogradu i Vidikovcu. Reč je o novim, savremenim prodajnim mestima, na kojima usluge osiguranja mogu da obave i fizička i pravna lica.

Novootvorena poslovnica Kompanije na Novom Beogradu nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u Ulici Jurija Gagarina 22 đ, u lokalu 3 u A bloku. Prilaz ovoj poslovnici prilagođen je i licima s posebnim potrebama. Kontakt telefon poslovnice je: 011/6240-224.

Poslovnica u Ulici patrijarha Joanikija 28 na Vidikovcu smeštena je u moderno opremljenom objektu, u neposrednoj blizini MUP-a. To je dodatna prednost za sve vlasnike automobila koji će u ovoj poslovnici osigurati svog četvorotočkaša. Broj telefona za građane koji žele više informacija o uslugama osiguranja koje mogu obaviti na ovom prodajnom mestu „Dunava“ je 011 234-6922.

Pročitajte još...  Vremenska prognoza za ponedeljak 25. mart 2024.

Radno vreme ovih poslovnica Kompanije „Dunav“ radnim danima je od 7.30 do 19.30 časova, a subotom od 8 .00 do 14.00 časova.

Arhiva Kompanije

 

U novim poslovnicama Kompanije građani mogu da zaključe polise za veliki broj neživotnih osiguranja: putničko i dobrovoljno zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode i osiguranje imovine. Vlasnici automobila mogu da osiguraju svog četvorotočkaša od auto-odgovornosti, da zaključe polisu kasko osiguranja i pomoć na putu, da osiguraju vozača i putnike od nezgode i da obezbede međunarodnu zelenu kartu. Dodatna pogodnost je i odloženo plaćanje troškova registracije automobila na 12 rata posredstvom veb-kredita, platnih kartica ili čekovima građana.

Pročitajte još...  Vremenska prognoza za subotu 23. mart 2024.

Detaljne informacije o uslugama koje pruža „Dunav osiguranje“ i svim pogodnostima zainteresovani građani, pored prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800-386-286 ili putem imejla: kontaktcentar@dunav.com.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare