Nenad Periš se oglasio iz Hrvatske, njegove potresne reči su odjeknule Srbijom

“Pozvala me srpska policija i rekla da je ribar pronašao telo nizvodno od Pančevačkog mosta i da na sebi ima odeću koja po boji odgovara boji koju je imao Matej u trenutku nestanka. Dok se ne sprovede DNK analiza, ne može se sa sigurnošću tvrditi da se radi o Mateju, ali po svemu ovome vrlo je velika verovatnoća da je tako. To bi bio kraj potrage, ako je istina, a mislim da jeste”, izjavio je Nenad za HRT.

KAPETAN ODMAH POZVAO POLICIJU Posada broda opisala kako je pronađeno telo kod Ade Huje

“Ovo nije kraj, moramo ići napred svi zajedno i ponovo ćemo se sresti iz molitvu”.

On je dodao da, kada završi neke formalnosti, kreće za Beograd.

“U toku današnjeg dana ili najkasnije sutra će sigurno stići rezultati DNK analize. Kad sam bio u Beogradu ja sam već ostavio svoje uzorke, tako da imaju sve što je potrebno”.

Pročitajte još...  MESTO JE REZERVISANO Hit poruka ostavljena na Avali pred Prvi maj, čak su i ZAPRETILI! (FOTO)

HRVATSKI POLICAJCI STIGLI U BEOGRAD, PRIMIO IH VULIN Inspektori iz Zagreba otkrili detalje i da li ima tragova nasilja nad Matejem

Izmučeni čovek nije mogao da zadrži suze…

“Istina je istina i ona se ne može menjati. Mogu samo reći ‘Bogu hvala da je kraj ovom čekanju’. Naravno da je to teško prihvatiti. To je neverovatno bolno, ali kažem, pogled napred. Digni pogled i prihvati Božju volju”.

Na kraju, Nenad Periš ima jednu molbu.

“Zamolio bih sve novinare da se suzdrže od kontaktiranja mene i moje porodice. Napraviću siže i poslati svim redakcijama. Postoji veliko interesovanje i zahvaljujem se svima koji su želeli da pomognu, ali ako je ovo kraj, molim sve da prihvate i spuste pritisak. Od jutros mi non-stop zvoni telefon, više je nemoguće funkcionisati”.

TELO MATEJA PERIŠA PRONAĐENO NAKON PET MESECI POTRAGE Nenad Periš potvrdio informaciju i obratio se javnosti

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x