Menja se režim saobraćaja zbog dočeka Nove godine u Beogradu na vodi

Kako je saopšteno iz Beograda na vodi, vlasnici će morati da uklone svoja vozila iz Hercegovačke ulice, bočnih parkinga i sa parkinga Sava Plej najkasnije do 14.00 sati u petak, 31. decembra.

Hercegovačka se za saobraćaj potpuno zatvara od 18.00 časova, a u novogodišnjoj noći saobraćaj i pešaci neće imati pristup novobeogradskoj obali Save od mosta Gazela do starog Savskog mosta.

I stari Savski most biće zatvoren za saobraćaj i pešake od 19.00 do 23.30 časova.

Nakon toga, pešaci će sa ovog mosta moći da uživaju u nesmetanom pogledu na spektakl sa Kule Beograd.

Gazela će takođe biti zatvorena za saobraćaj od 23:58 do sedam minuta posle ponoći, tačnije tokom lasersko-muzičkog performansa.

Ulaz na koncert za pešake biće moguć iz dva pravca – iz Hercegovačke ulice i sa Sava Promenade iz pravca Brankovog mosta.

Iz Belgrade Waterfronta preporučuju posetiocima koji dolaze svojim vozilima da se parkiraju u podzemnoj garaži Galerije, čiji će izlaz ka pravcu Kule Beograd biti zatvoren te će saobraćaj biti preusmeren na izlaz ka mostu Gazela.

Koncertni program, podsećaju, počinje u 20.00 sati nastupom Angelline, nakon čega od 21 sat sledi Coby.

Pročitajte još...  U DKC „Majdan“ danas je održan šesti po redu „Sajam sporta“

Na binu u 22 sata stiže Saša Kovačević, dok će muzičar Goran Bregović nastupati od 23 sata do 1.00 sat posle ponoći kada će mu se pridružiti i Tifa.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!