NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA ZA MALIŠANE U GROCKOJ! Vesić i Pantelić otvorili klizalište u Kaluđerici: Deca imaju iste uslove kao u Hali Pionir ili na Trgu republike (FOTO)

“Novogodišnja čarolija”, tradicionalna praznična manifestacija u Kaluđerici ove godine je obogaćena klizalištem, koje je po prvi put organizovano na teritoriji ove opštine. Manifestacija koja se ove godine održava u okviru manifestacije grada Beograda “Beogradska zima”, svečano je otvorena danas uz prisustvo zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i predsednika opštine Grocka Dragana Pantelića.

Klizalište je otvorila profesionalna klizačica, a onda su nastupili animatori, žongleri, klovnovi, i dečja predstava “Santjago u potrazi za Deda Mrazom”, a otvaranje nad prepunim klizalištem završeno je vatrometom.

GO Grocka

 

Vesić je ovom prilikom izjavio da se tokom organizovanja “Beogradske zime” ove godine, insistiralo da se što više sadržaja uradi u prigradskim opštinama.

Pročitajte još...  AKO GA VIDITE, ODMAH ZOVITE POLICIJU Mladić u Višnjičkoj banji obio stan, snimile ga kamere

– Deca žive i u Kaluđerici, Leštanima, Velikoj Moštanici, Zvečkoj i u svim drugim delovima Beograda. Srećan sam što je, na moj predlog, opština Grocka uspela da obezbedi sredstva, da se u Kaluđerici otvori klizalište – rekao je Vesić.

On je naglasio da je ovo prvi put otkad se organizuje “Beogradska zima” da deca ovde imaju klizalište.

– Da li će se deca iz prigardskog dela Beograda moći klizati, ne treba da zavisi od toga da li njihovi roditelji imaju mogućnosti da ih odvedu na Trg republike ili Tašmajdan. Drago mi je što je opština uspela da obezbedi novac kako bi klizanje bilo besplatno. Ove godine smo organizovali dečji zimski karavan koji će da obilazi 25 mesta na teritoriji Beograda, a među njima su i Kaluđerica i Grocka gde organizujemo dečje predstave – objasnio je Vesić.

Pročitajte još...  Šestomesećna beba hitno dovežena u Tiršovu

Predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić je izjavio da je zahvaljujući Goranu Vesiću deo sredstava za ovo klizalište obezbedio grad, a deo opština.

GO Grocka

 

– Deca imaju sve uslove kao i u Hali Pionir da osete led. Drago mi je jer imamo klizalište prvi put u Kaluđerici i trudićemo se da imamo i druge sadržaje jer Grocka postaje sastavni deo užeg dela Beograda – rekao je Pantelić i pozvao sve roditelje da dođu sa decom na klizalište.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!