Goran Vesić podelio paketiće mnogobrojnim mališanima u Mladenovcu

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podelio je danas novogodišnje paketiće za 270 dece iz Mladenovca. On je svojom pokretnom kancelarijom obišao Specijalnu bolnicu za interne bolesti, Policijsku stanicu Mladenovac i ispostavu Komunalne milicije u ovoj opštini.

Vesić je tom prilikom precizirao da je 108 paketića namenjeno deci zaposlenih u kovid bolnici, 15 za decu komunalnih milicajaca i 150 za decu policajaca.

– Ovo je vreme kada bi svi trebalo da mislimo jedni na druge, posebno na decu. Zdravstveni radnici, kao i policajci i komunalni milicioneri, izneli su veliki teret borbe s kovidom. Mi smo zemlja koja je uspela da nađe meru između rada i zaštite zdravlja. Naša prestonica biće jedna od retkih u Evropi sa organizovanim dočekom Nove godine, ali naravno uz upozorenje svima da je virus još uvek tu i da moramo da vodimo računa jedni o drugima. Nova godina je prilika da se ovim ljudima još jednom zahvalimo za sve što rade za naše društvo i naš Beograd – kazao je Vesić.

Pročitajte još...  ZA SPAS MNOGIH ŽIVOTA Usvojena Strategija bezbednosti saobraćaja Srbije do 2030. godine

Alo

 

Vršilac dužnosti direktora bolnice dr Vesna Đukić precizirala je da je svo osoblje okrenuto ka kovid odeljenjima i pacijentima obolelim od virusa korone, osim odeljenja za dijalizu sa 50 pacijenata, te da je ova bolnica treći put u kovid-sistemu. 

Alo

 

– Stimulativan je veliki broj dece u našoj zdravstvenoj ustanovi, gde ima dosta mladih bračnih parova, tako da će ih biti i više. Zahvaljujem Gradu Beogradu na poklon-paketićima jer bolnicanemasvoja sredstva za tu namenu. Obradovali ste najmlađe, a to je najvažnije tokom praznika – navela je Đukić.

Pročitajte još...  Gradonačelnik Šapić: Buduća pijaca u Obrenovcu biće moderan objekat, a čitav prostor urbanistički sređen

Događaju su prisustvovali direktor „Parking servisa” Andrija Čupković i predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić.

 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!