Goran Vesić podelio paketiće mnogobrojnim mališanima u MladenovcuZamenik gradonačelnika Goran Vesić podelio je danas novogodišnje paketiće za 270 dece iz Mladenovca. On je svojom pokretnom kancelarijom obišao Specijalnu bolnicu za interne bolesti, Policijsku stanicu Mladenovac i ispostavu Komunalne milicije u ovoj opštini.

Vesić je tom prilikom precizirao da je 108 paketića namenjeno deci zaposlenih u kovid bolnici, 15 za decu komunalnih milicajaca i 150 za decu policajaca.

– Ovo je vreme kada bi svi trebalo da mislimo jedni na druge, posebno na decu. Zdravstveni radnici, kao i policajci i komunalni milicioneri, izneli su veliki teret borbe s kovidom. Mi smo zemlja koja je uspela da nađe meru između rada i zaštite zdravlja. Naša prestonica biće jedna od retkih u Evropi sa organizovanim dočekom Nove godine, ali naravno uz upozorenje svima da je virus još uvek tu i da moramo da vodimo računa jedni o drugima. Nova godina je prilika da se ovim ljudima još jednom zahvalimo za sve što rade za naše društvo i naš Beograd – kazao je Vesić.

Pročitajte još...  izmene linija gradskog prevoza - Lajk.rs

Alo

 

Vršilac dužnosti direktora bolnice dr Vesna Đukić precizirala je da je svo osoblje okrenuto ka kovid odeljenjima i pacijentima obolelim od virusa korone, osim odeljenja za dijalizu sa 50 pacijenata, te da je ova bolnica treći put u kovid-sistemu. 

Alo

 

– Stimulativan je veliki broj dece u našoj zdravstvenoj ustanovi, gde ima dosta mladih bračnih parova, tako da će ih biti i više. Zahvaljujem Gradu Beogradu na poklon-paketićima jer bolnicanemasvoja sredstva za tu namenu. Obradovali ste najmlađe, a to je najvažnije tokom praznika – navela je Đukić.

Pročitajte još...  Počinje rekonstrukcija Kalenić pijace - Lajk.rs

Događaju su prisustvovali direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković i predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić.

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare