Nastavlja se podela plavih kanti za reciklažu u Surčinu

 

U narednom periodu oko 6.000 na ovoj gradskoj opštini postaće vlasnici kanti namenjenih odlaganju reciklabila i deo reciklažne mreže koja se ovakvim akcijama svakodnevno širi u Beogradu.

Do sada su plave kante dostavljene za 1.600 domaćinstava u Surčinu, a tokom predstojeće podle planira se obuhvat još 1.200 domaćinstava. Akcija se nastavlja i narednih vikenda dok svih 6.000 domaćinstava ne dobiju svoju kantu.

Privatna arhiva

 

U ovom delu Beograda domaćinstva već poseduju zelenu kantu za odlaganje klasičnog komunalnog otpada, a podelom i plavih kanti namenjenih odlaganju reciklabila sugrađani iz Surčina će moći na jednostavan, ali efikasan način da se priključe sistemu reciklaže. Na taj način zajedno sa sugrađanima brinemo o životnoj sredini, podižemo svest o važnosti reciklaže i radimo na njenom omasovljavanju u Beogradu.

Pročitajte još...  Novi snimak vožnje u kontra smeru u Beogradu

Tokom uručenja kanti, koje će biti obavljeno od 08.00 do 14.00 časova, sugrađanima će biti predočena dinamika pražnjenja i odvoženja smeća, tako da je jedina njihova obaveza da određenim danom u nedelji kante ostavljaju ispred svojih kapija, na ulici, jer radnici „Čistoće” ne ulaze u privatan posed. Oni koji ne budu u mogućnosti da kante preuzmu tokom ove podele, naknadno se mogu javiti pogonu JKP „Gradska čistoća“ Zemun, kako bi dogovorili preuzimanje kante za svoje domaćinstvo.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!