DEVOJKA U BEOGRADU SPREČILA KRAĐU, ALI NASTAO JE METEŽ „Napadaju ga sva četvorica, udarili su ga“Devojka kaže da su četvorica mladića pokušala u subotu kod Glavne autobuske stanice u Beogradu da opljačkaju ženu u tramvaju. Ona je alarmirala druge putnike u vozilu gradskog prevoza. A u celu akciju, kako ističe, uključili su se i mladići koji su se tu zatekli, međutim, u tom metežu jedan od njih je i povređen!

Naime, kako je ispričala ova Beograđanka u videu objavljenom na Instagram stranici Serbialive_beograd, sve se desilo kada je jedna žena ušla u tramvaj, a lopovi su potom otvorili njen ranac i krenuli da uzmu novčanik.

Beograđanka sa videa ispričala je da se u tom momentu našla pored i da je odreagovala.

– Stavljam ruku na rame jednom mladiću i kažem šta se dešava. Iskače još jedan dečko iz tramvaja i krene malo agresivnije na njih. Njega međutim kreću da napadaju sva četvorica, udarili su ga po usni i povredili ga – ispričala je ona uz video na kom se vide mladići obučeni u crno koji trče.

Kako je rekla, ona se potom malo udaljila, ali je uspela da snimi napadače što je takođe podelila u video snimku.

Pročitajte još...  DEVOJKA (20) TEŠKO POVREĐENA U UDESU U BEOGRADU Hitno je prebačena u Urgentni

Ova Beograđanka se kasnije ponovo oglasila, dajući detaljnije objašnjenje cele situacije.

– Sklonila sam se par koraka dalje i sa sobom povukla još jednu uplašenu osobu koja se tu zadesila. Nisam pobegla, ostala sam tu do kraja i čim su oni krenuli da beže – iskopala sam telefon i snimila ih. Vratila sam se do povređenog momka, ponudila mu pomoć i pitala da mu pošaljem video i šta još mogu da uradim. On nije želeo, rekao je samo da mogu da raširim dalje na društvenim mrežama i ja sam to odmah uradila. Tu su se našli još jedan deka i baka i ostali smo sa njim i razgovarali sve dok se on nije primirio i otišao – objasnila je ona.

Pročitajte još...  Šapić ugostio učenike i nastavnike iz Francuske i škole „Svetislav Golubović Mitraleta”

Kako je dodala, video inicijalno nema nikakve veze sa njom, niti njenom hrabrošću ili polom.

– Predlažem da ne učite od onih koji ovo društvo održavaju u ovakvom stanju kako se profesionalno zamenjuje teza kad nastane neki realni problem, već hajde da se svi zajedno potrudimo da budemo bolji. Umesto da gubimo energiju na komentare – zaključila je devojka.

„Bravo, duboki naklon“

Bez obzira na to što ona smatra da nije učinila nikakvo herojsko delo već da je samo odreagovala ljudski i sprečila da neko bude pokraden, ispod videa koji je objavila, nizali su se komentari u kojoj joj čestitaju na hrabrosti.

„I niko drugi da reaguje, nego ova nežna devojka. Svaka joj čast, sama protiv četvorice“, „Bravo devojko. Moj duboki naklon za tebe“.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

Pročitajte još...  Ovo je detaljan spisak - Lajk.rs

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare