Šapić: Uređenje centra, petlja u Jakovu, uz nacionalni stadion i sajam, čine Surčin opštinom budućnostiOn je poručio da očekuje i da saobraćajna petlja za uključenje na Auto-put „Miloš Veliki” u Jakovu bude gotova u što kraćem roku.

Šapić je istakao da je Grad Beograd povećao opštinske budžete na nivo pre pandemije, kao i da je jedan od rezultata toga izgradnja saobraćajne petlje u Jakovu. Povećanje kapitalnog budžeta opština, kako je rekao, velika je stvar, ali da novca nikada nije dovoljno. 

– Razlog zbog kojeg sam danas u Surčinu jesu radovi u Ulici braće Puhalović u centru opštine, što naravno usporava saobraćaj i zato ćemo ih ubrzati. Kada je u pitanju saobraćajna petlja za uključenje na Auto-put „Miloš Veliki” u Jakovu, očekujemo da bude gotova u što kraćem roku. Radovi na izgradnji petlje iziskuju veliki broj kamiona i bilo bi pogubno da se sve to odvija kroz centar Surčina. Moram priznati da sam prilikom današnjeg dolaska stigao za svega nekoliko minuta sa Novog Beograda, što nekada nije bilo tako kada je moralo da se ide sa druge strane auto-puta ili kroz centar Surčina. Nekoliko ulica u Surčinu je već prošireno, dok se u Ulici braće Puhalović „dodaje” desna traka, a to radimo i u centralnim gradskim opština – rekao je Šapić. 

Pročitajte još...  SNIMLJENA DIVLJAČINA IZ RAKOVICE Gledajte smo šta radi u zgradama usred bela dana


>

Foto: Grad Beograd

Foto: Grad Beograd

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅