DEA ĐURĐEVIĆ SE PREPOLOVILA! Voditeljka dovela liniju do SAVRŠENSTVA, izgleda bolje nego ikada! (FOTO)

Foto: Printsvreen/Pink TV

Dea Đurđević je pre tačno dve godine imala stravičnu nesreću, kada su lekari morali da se bore da joj spasu ruku mnogim operacijama, ali i život.

Na sreću, nakon mnogo truda i napora, Đurđevićeva je uspela da se vrati na male ekrane i nastavi svoj život, ali je i dalje čekaju godine terapija. 

Voditeljka je posle operacija dobila nekoliko kilograma viška, ali svakim danom izgleda svežije. Ne skida osmeh sa lica, a ono što su mnogi primetili jeste da je dosta smršala i izgleda fantastično. 

foto: Printsvreen/Pink TV- Nemam vremena da razmišljam o bolu. Uspela sam da pomerim prste na levoj ruci, mogu nešto da prenesem, dodam. Terapija mi je dosta pomogla. Ne moram da molim ljude da me tuširaju, već mogu i sama – rekla je Dea.

Pročitajte još...  RAT ZA MILIONE! Tozovčevi vanbračni sinovi u trci za njegove pare i nekretnine! KOME PRIPADA NASLEDSTVO? ČITAJTE U KURIRU

foto: Printsvreen/Pink TVDea je imala čak tri kliničke smrti, a ove stvari su joj najteže padale tokom boravka u bolnici. 

Podsetimo, Dea je tešku nesreću doživela kada je na nju, kod KBC Dragiša Mišović, naleteo autobus i otkinio joj levu ruku. Posle više operacija voditeljkino zdravstveno stanje postalo je stabilno. Dea danas, i dalje, nosi ortozu.

foto: Printsvreen/Pink TVkurir.rs

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x