VELJA NEVOLJA JE KUĆU SMRTI PLATIO ČAK 120.000 EVRA IAKO ONA NE VREDI TOLIKO! Bila mu je idealna za SVA ZLODELA KOJA JE TAMO ČINIO

Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, „kuću smrti” u naselju Livadice kod Grocke platio je neverovatnih 120.000 evra, iako je njena cena na tržištu duplo manja! 

On je kuću kupio pre godinu dana od člana svoje grupe Vlade Draganića (47), koji je takođe uhapšen kao deo ove ozloglašene ekipe, pišu beogradski mediji. 

Spekuliše se da je Belivuk je za kuću koja vredi oko 60.000 evra platio više jer mu je lokacija bila idealna za šverc droge i ubistva..

Još uvek nije jasno zašto je Draganić nije prepisao na Belivuka. Posle toga, Draganić je kupio luksuzan stan u naselju na Zvezdari, u novogradnji. Zanimljivo je da u istoj zgradi, samo na drugom ulazu, stan ima i Belivuk.

Pročitajte još...  Kontrolisano 850 lokala, napisano 190 kazni!

U istoj zgradi stan ima i još jedan uhapšen Veljin pajtos, Nikola Stefanović. Kuća je bila tri godine na prodaji, a onda je kupio Belivuk. 

Podsećanja radi, ekipa Kurira juče je bila na imanju na kom se nalazi “kuća smrti” Velje Nevolje

Jake policijske snage su već peti dan na licu mesta i pod opsadom drže ceo kraj. Oko desetak pripadnika Žandarmerije sa dugim cevima i juče se nalazilo na nekoliko metara oko kuće. U ulicu su mogli da uđu samo vlasnici kuća i članovi njihovih porodica.

Podsećanja radi, Vljko Belivuk se sumnjiči da je ovu kuću koristio za otmice i ubistva.Uplašene komšije uglavnom su odmahivale glavom i nisu želele ništa da komentarišu.

Pročitajte još...  Vatra se širi ka kanjonu Tare, angažovani i helikopteri VIDEO

Inače, spisak smrti Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe podugačak je. Osim ubistva trojice muškaraca, Gorana Veličkovića Goksija, Milana Ljepoje i Zdravka Radojevića, sumnja se da ovaj klan stoji i iza nestanka još najmanje deset osoba iz kriminalnog miljea.

Kurir.rs

Više o ovoj temi pročitajte ispod: 

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via