Džejova naslednica Marija otkrila ko je posle pevačeve smrti zove, a ispuniće očevu POSLEDNJU ŽELJU

Foto: Instagram, Marina Lopičić

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, kaže da ne voli javno da se eksponira bez povoda, ali će ispuniti očevu želju i snimiti pesmu.

– Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unapred – ispričala je Marija, a zatim se osvrnula na izjave pojedinih pripadnika estrade koji su javno nudili pomoć Džejevoj porodici nakon njegove smrti.

– Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u poslednje vreme ga niko nije zvao niti su se viđali – rekla je Marija. 

Pročitajte još...  Mlada u emisiji pobegla i napravila SKANDAL kad je videla budućeg muža!

– Mene niko nije zvao jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom decom, nisam deo estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem – dodala je Ramadanovska.

– Od kada je Džej preminuo, Marija stalno ponavlja kako bi njen tata bio ponosan na nju kada bi zapevala, kada bi ga nasledila. Žao joj je što se na taj korak nije odlučila ranije, dok je on bio živ, jer bi joj pomogao i oko muzičkog pravca, ali i oko saradnika, muzičara, odabira pesama… – ispričao je izvor. 

foto: ATA Imageskurir.rs/svet/alo

Pročitajte još...  Principi Velje Nevolje napali bivšeg vođu navijača Partizana!

BONUS VIDEO

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via