JEDVA SU JE ZADRŽALI DA NE NASRNE NA ČORBU! Sandra Rešić pobesnela, htela fizički da se obračuna sa reperom: NASTAO HAOS! (VIDEO)

Sponsored Links

Foto: Printscreen Zadruga

Nakon svađe za crnim stolom, Sandra Rešić je došla u pab kako bi napala Milana Jankovića Čorbu koji je rekao da Sandri treba polni organ.

Sponsored Links

foto: Printscreen/Zadruga- Je l’ si Maji rekao da mi treba k*rčina, ajde zakuni se u sina da nisi rekao? – rekla je Sandra Čorbi.

– Jesam i šta! – rekao je Čorba.

– Jedino mene nisi ovde mogao da j*beš – vikala je Sandra.

Sponsored Links

Inače, pre toga, rasprava o današnjoj krađi novca je trajala, pa je Sandra Rešić ustala i iz petnih žila urlala na Milana Jankovića Čorbu.

Pročitajte još...  SEVERINA KOJIĆ IMA DUGOVE VEĆE OD 220.000 €?! Pevačicinu firmu preuzeo MOĆAN čovek koji joj je 20 godina DESNA RUKA!

– Boli me ku*ac, diže tenziju, ja sam joj rekao šta imam. Napala me je i strašno sam se iznervirao – rekao je Čorba

– Ne znam šta je to bilo, ja sam tako reagovala, dreknula. posle klipa sa Teodorm, ja sam mislila da smo ti i ja rešili sve. Između nas nije bilo ništa. A vi ste rekli da sam bila na trenutak do hoklice, a znate šta je to?! Nije mi jasno, Čorba brate, zašto? Imali smo super odnos – urlala je Sandra.

– To je Kristijan rekao, ne izvrćite više moje reči – odgovorio je Čorba.

– Mene boli savršeno uvo, šta ste mislili, šta je bilo. Slobodno kažite da sam se Čorbi na*ijala na onu stvar! Nismo ni na momenat bili do hoklice! Mi smo ponovo počeli da imamo dobre odnose, sve do klipa, kad sam rekla da mi je dosta,i da svaku komunikaciju završavam – nastavila je Sandra.

Pročitajte još...  Muškarac juri devojku, pored stotina posmatrača ONA SE BORI SAMA, a onda je KRVNIČKI UDARA U GLAVU

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Sponsored Links

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x