JEDVA SU JE ZADRŽALI DA NE NASRNE NA ČORBU! Sandra Rešić pobesnela, htela fizički da se obračuna sa reperom: NASTAO HAOS! (VIDEO)



Foto: Printscreen Zadruga

Nakon svađe za crnim stolom, Sandra Rešić je došla u pab kako bi napala Milana Jankovića Čorbu koji je rekao da Sandri treba polni organ.

foto: Printscreen/Zadruga- Je l' si Maji rekao da mi treba k*rčina, ajde zakuni se u sina da nisi rekao? – rekla je Sandra Čorbi.

– Jesam i šta! – rekao je Čorba.

– Jedino mene nisi ovde mogao da j*beš – vikala je Sandra.

Inače, pre toga, rasprava o današnjoj krađi novca je trajala, pa je Sandra Rešić ustala i iz petnih žila urlala na Milana Jankovića Čorbu.

– Boli me ku*ac, diže tenziju, ja sam joj rekao šta imam. Napala me je i strašno sam se iznervirao – rekao je Čorba

– Ne znam šta je to bilo, ja sam tako reagovala, dreknula. posle klipa sa Teodorm, ja sam mislila da smo ti i ja rešili sve. Između nas nije bilo ništa. A vi ste rekli da sam bila na trenutak do hoklice, a znate šta je to?! Nije mi jasno, Čorba brate, zašto? Imali smo super odnos – urlala je Sandra.

– To je Kristijan rekao, ne izvrćite više moje reči – odgovorio je Čorba.

– Mene boli savršeno uvo, šta ste mislili, šta je bilo. Slobodno kažite da sam se Čorbi na*ijala na onu stvar! Nismo ni na momenat bili do hoklice! Mi smo ponovo počeli da imamo dobre odnose, sve do klipa, kad sam rekla da mi je dosta,i da svaku komunikaciju završavam – nastavila je Sandra.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare