Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Karabašević se požalio da mu nije dobro, ali mu nije bilo pomoći

Foto: Printscreen/Facebook

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potvrdili su tragičnu vest o smrti kuvara Slaviše Karabašević, koji je služio kaznu za ubistvo, a koji je pre nekoliko dana preminuo u Opštoj bolnici u Požarevcu.

– S. K. je se 24.jula požalio čuvarima da mu nije dobro. Odmah je odveden u zatvorsku ambulantu gde je lekar preporučio da hitno bude prebačen u bolnicu u Požarevcu gde je nažalost preminuo. Nakon tog saznanja obavestili smo policiju, tužilaštvo ali i porodicu – rekli su nam u Upravi za izvršenje.

Kako nezvanično saznajemo Karabašević je pre nego se požalio da mu nije dobro bio na sve zdravstvene preglede.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Svi rezultati su bili dobri, pretpostavlja se da je doživeo jak infarkt i da u takvoj situaciji nikom ne jer su lekari uz sve napore bili nemoćni. da mu pomognu jer i da mu nažalost , uz sve napore lekara u blnici nije bilo pomoći – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Pročitajte još...  Ti si PRVA LJUBAVNICA koju ŽALIM!

Podsetimo, Karabašević je bio osuđen jer je 2002. godine ubio Elvisa Žeželja (30) u ataru sela Melnica kod Petrovca na Mlavi, ispalivši mu u glavu i telo pet hitaca iz pištolja “duga devetka”. Nakon toga je nazvao Elvisovog prijatelja koji živi u Nemačkoj i rekao mu da je ovaj uhapšen i da treba da pošalje 7.500 evra za advokata. Prijatelj je poslao novac, koji je Karabaševic potrošio i kasnije osuđen i za prevaru na godinu i po dana, što je pridodato kazni za ubistvo, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od devet godina zatvora.

Karabaševiću je suđeno u odsustvu a prema Interpolovoj poternici, uhapšen je 5. avgusta 2019. godine u Sevastopolju. Srbiji je bio izručen u martu prošle godine i upućen u “Zabelu”, na izdržavanje kazne.

Pročitajte još...  Večeras pevamo za ceo region! Navijajte i GLASAJTE ZA BROJ 8!

S obzirom da je na kaznu osuđen u odsustvu tražio je ponovno suđenje, što mu je i uvaženo i zakazan je glavni pretres, ali ga on nije dočekao.

Tokom bekstva postao je poznati kuvar i vlasnik restorana u Sevastopolju, na Krimu, ali i javna ličnost, s obzirom da se fotografisao i davao intervjuje za lokalne medije.

(Kurir.rs/J.R)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x