Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Sve ukazuje da je pripreman atentat na predsednika Vučića

Hapšenje kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuka je centralna tema večerašnjeg Hit tvita, a glavni urednik Informera rekao je da je vrlo moguće da je spreman atentat na Aleksandra Vučića.

– Policija je u tvrđavu klana ušla u 5 sati ujutru. To je bila zatvorena kriminalna grupa, to je bila mobilna jedinica. Nađen je snajper. To je snajper koji je sposoban da izvrši ubistvo. Snajper služi za atentate, kada ne možete da priđete meti, pretpostavka je, a to će istraga dokazati, oni su pucali tom puštom, to se radi da bi puška radila. Vidite da oni vežbaju u šumi. Pitanje je kako su oni bili sigurni da nose to kroz grad, kaže Spasić.

Pročitajte još...  Garbinja apsolutni favorit! Da li je teniserka iz Španije sebi najveći rival u finalu?

foto: Printscreen Pink- Snajper se ne nabavlja za mafijaške obračune,u pitanju je veoma kvalitetan snajper, nađena je najsavremenija oprema i municija. Hteli su da ubiju nekog visokog državnog funkcionera, mogli su da ubiju ministr apolicije, na primer, ili predsednika države. Znaju da im je on objavio rat. Nisu oni tek tako došli na ovu ideju, Velja Nevolja je bila u Crnoj Gori, njega je tamo čuvala crnogorska Agenicija za nacionalnu bezbednost. Mnogima u Crnoj Gori ne odgovara jaka Srbija i Vučić na vlasti, njima treba Vučić mrtav, kaže Vučićević.

– Preko 850 specijalaca je bilo raspoređeno na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji kako bi se obezbednio predsednik, jer su obaveštajni podaci ukazivali da će se pokušati izvršiti atentat – rekao je šef Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić večeras u emisiji Hit tvit.

Pročitajte još...  ZASADI DRVO! ODRŽIVOST: Zeleni gradovi budućnosti

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

On je rekao da smena načelnika Policijske uprave Novi Sad Milorada Šušnjića nema direktne veze sa ovim slučajem.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x