Vesna Đogani upozorila roditelje da PAZE na decu! OTUĐILI SU SE!

Foto: Printscreen/TV Prva

Vesna Đogani je jedna od javnih ličnosti koje su izuzetno zastupljene i aktivne na društvenim mrežama.

Kako je ova društvena mreža na udaru zbog “smrtonosnih igara” i izazova, pevačica je otkrila da je zbog poboljšanja komunikacije sa svojim detetom krenula na psihoterapiju.

foto: Printscreen/TV PrvaPevačica je objasnila da smatra da se pojavila otuđenost među decom, ali i da je i ona svakodnevno na meti uvreda i ružnih komentara.

“Skroz su se otuđili, uveče kad se sedne, svako na svom telefonu, posmatraju se društvene mreže i komentariše se ko, gde i šta. Doživljavam razne ružne komentare od strane mojih vršnjakinja. Ja sam odrasla osoba i svesna svojih rezultata, ne shvatam lično ružne komentare i ne brišem ih. Znam da je ta osoba nesrećna iz nekog razloga”, rekla je Vesna, pa nastavila:

“Mi kao roditelji moramo, dužnost nam je da pazimo na decu. Moramo da se svakodnevno informišemo kako da koristimo mreže. Imam dosta pratilaca, ali ja svoj uticaj koristim za kreativne stvari, za ples, glumu i zabavu, moja svrha je da se ljudi zabave i opuste. Sin mi je tražio da otvori Instagram, ali mu ja nisam dala pre osmog razreda.”

foto: Printscreen/TV PrvaNedavno je Srbiju šokirala vest da je srpska influenserka (17) ugradila silikone i time se pohvalila na “TikToku”, te se pevačica kratko osvrnula i na ovu priču ističući da je to ipak “druga tema” o kojoj se mora razgovarati sa roditeljima i stručnim licima.

Pročitajte još...  Gala napravila SKANDAL zbog scena s*ksa, reditelj POBESNEO i napustio snimanje

“Mlade devojčice još uvek nisu formirane i tu nastupaju roditelji da pričaju sa svojom decom. To je tema u njihovoj kući… Povezanost između roditelja i deteta, ono mora da oseća tu povezanost da podeli tu informaciju sa svojom majkom, ocem ili tetkom”, rekla je Vesna u “Jutru” na TV Prva.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x