Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Nema zaštićenih, već se ispituju neki policajci i BIA

Foto: Kurir TV, Starsport©, Zorana Jevtić

Država je uspela da se obračuna sa kriminalcima koji su sejali strah u kosti građanima i pokazala da nema zaštićenih, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da se već ispituju i neki pripadnici policije i BIA koji su bili umešani u kriminal.

– Nema sumnje da će odgovarati (oni koji su davali podršku kriminalcima) i već se radi na tome. Već su neki policajci na ispitivanju i ljudi iz BIA, istraga se vodi. Država nema straha i uradiće svoj posao – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara kako je moguće da kriminalna grupa koja je nedavno uhapšena bude tolikoa jaka i da li će neko odgovarati iz državnih organa za to.

Pročitajte još...  Istraživanje dokazalo, smanjuje rizik od teškog oblika korone za 95 posto

Vučić podseća da su pre 10 dana oni koji ga napadaju govorilli – “ne sme Vučić da ih dira jer su njegovi i zaštićeni pošto obavljaju poslove za vladajuću stranku”.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Kada su svi pohapšeni, onda ne znaju šta će, pa kažu da se jedan od njih nekad slikao sa mojim sinom – kazao je Vučić.

– Mojih slika nemate ni oko čega, dodao je predsednik napomenuvši da kada se pojavila slika kako se jedan “kliberi sa jednim kriminalcem” (Đilas i Vlada Japanac) ti isti mediji nisu postavljali pitanja.

– Moje slike niste videli nigde, ali nisu slike te, već krivična dela koja treba da pokažu ko je pošten a ko nije. Slikao sam se ja i sa Djilasom, pa gde će gore od toga, imam 20 ili 30 slika sa njim, ali to ne znači da sam ja lopov i da sam ukrao više od 600 miliona evra – napomenuo je Vučić.

Pročitajte još...  RAT ZA TRON! Srbija danas dobija NOVOG PATRIJARHA! Neko od njih će sesti na presto SPC!

(Kurir.rs/ Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x