Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Tražili su da pristanemo na NATO okupaciju!

Nekadašnji potpredsednik Vlade Jugoslavije Nikola Šainović ocenio je da su pregovori u Rambujeu o rešavanju kosovske krize pre 22 godine i njihova završnica u Parizu bili organizovana priprema za uručenje ultimatuma.

Šainović je u autorskom tekstu za Kosovo onlajn naveo da stvarnih pregovora nije bilo, jer se dve delegacije nisu sastajale i da posrednička trojka – Hil, Petrič, Majorski – takođe nije iznela koncept rešenja koji bi trebalo da sadrži dva glavna pitanja – suverenitet i autonomiju, kao što je to urađeno u Dejtonu.

Kako je naveo, prema dokumentu koji je stavljen pred našu državu, NATO se stavlja na raspolaganje cela teritorija SRJ, vazdušni prostor, teritorijalne vode, luke, aerodromi, elektronski spektar javnih komunikacija, a da NATO trupe nose oružje po sopstvenoj naredbi i mogu da liše slobode lice koje ocene da treba i da ga izvedu pred odgovarajućeg službenika.

Pročitajte još...  GOCA ZABRANILA MIRKU DA SE VESELI?! Šijanu se rodio sin, on napravio ŽURKU u Surčinu, a majka mu zbog ovoga PRIDIKUJE

AG

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x