JAVILE SE NOVE ŽRTVE MIROSLAVA ALEKSIĆA: Mika zlostavljao učenice decenijama?

Još nekoliko žena je prijavilo da ih je seksualno zlostavljao i silovao Miroslav Mika Aleksić, koji se već nalazi u šritvoru zbog sumnje da je u svojoj školi glume obljubio nekoliko učenica. Nekoliko potencijalnih žrtava javilo se iz evropskih zemalja, ali neke čak iz SAD.

“Jedna državljanka Srbije javila se iz Sjedinjenih Država. Ona je svojevremeno bila polaznica škole Mike Aleksića, ima veoma traumatično iskustvo seksualnog zlostavljanja. Ona se ne bavi glumom, otišla je u drugu profesiju i već godinama živi u inostranstvu. Kako je ispričala, nju je Aleksić napastvovao polovinom 90-ih godina”, kaže sagovornik našeg lista blizak istrazi a prenosi Blic.

Pročitajte još...  Od petka 30. aprila do utorka 4. maja nema naplate parkiranja

zjava je uzeta putem Skajpa, snimljena, transkribovana i predata tužilaštvu. Ona će najverovatnije biti uzeta u razmatranje kao svedok – kaže izvor. Tužilaštvo je, prema našim saznanjima, donelo odluku da će sve one devojke i žene koje budu želele da učestvuju u postupku, izjave moći da daju putem video-poziva, što će znatno olakšati stvari.

“Mnogo je jednostavnije, jer neće morati da putuju i to će s jedne strane pojednostaviti postupak, ubrzati ga, a sa druge odobrovoljiti sve eventualne žrtve ili svedoke”, navodi izvor upoznat sa tokom istrage.

Kako saznajemo, policiji i tužilaštvu se od trenutka kada je slučaj dospeo u javnost javio veliki broj devojaka i žena koje tvrde da su bile Aleksićeve žrtve. U najvećem broju, međutim, reč je o zastarelim slučajevima.

Pročitajte još...  MAJA MARINKOVIĆ SE POŽALILA NA VRTOGLAVICE! Čorba odmah posumnjao na TRUDNOĆU: Imaćemo bebu

Najmlađa od devojaka, sedamnaestogodišnja polaznica škole glume, juče je saslušana u Tužilaštvu.

Pravni tim devojaka tražio je potpunu diskreciju kada je ona u pitanju, da bude saslušana uz specijale mere zaštite.

Kurir.rs/Blic

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x