Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Dimitrije devojci upao u sobu usred noći, sad će da robija 5 godina

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda u Negotinu kojom je Dimitrije Š. (64), iz sela u okolini tog mesta, osuđen na pet godina i osam meseci zatvora, jer je, u septembru 2018. uz pretnju signalnim pištoljem dva puta u svojoj kući silovao S. V. (27), iz okoline Jagodine.

Dimitrije Š. i njegova supruga, koji su radili u inostranstvu, upoznali su S. V. i pozvali je da im bude gošća u njihovoj kući kod Negotina, na šta je ona i pristala. Međutim, u toku noći, supružnici su se posvađali, nakon čega se žena spakovala i vratila u susednu zemlju, gde je radila.

Muž je ostao sam sa devojkom, a nedugo zatim upao joj je u sobu i obljubio S.V. uz pretnju signalnim pištoljem. Nakon toga ju je zaključao, da bi je ujutru, navodno, ponovo silovao. Posle toga je devojku, uz pretnju da nikome ništa ne priča, pustio. Međutim, ona ga je prijavila policiji.

Pročitajte još...  Darko Lazić iskreno o kolegama, novom poslu i KORONI!

Dimitrije Š. je priznao da je imao odnos sa S. V, ali je tvrdio da je ona dobrovoljno pristala na to. I devojka i on su tražili da idu na poligraf, ali je okrivljeni u međuvremenu od toga odustao. Kada je suđenje počelo, Dimitrije Š. je na ročišta počeo da dolazi sa štakama. Branio se rečima da nije sposoban ni da hoda bez pomagala, a kamoli da ima odnos sa 40 godina mlađom ženom.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

(Kurir.rs/Novosti)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x