KRISTIJAN STAO NA ŠTIKLE PA SE PROSUO NA POD KAO SVEĆA! Cimeri jedva podigli Golubovića, pa se žestoko zasmejali! (VIDEO)

Kristijan Golubović imao je zadatak da ispuni izazov u čuvenoj igri “Masne fote”.

foto: Printscreen/Pink

Golubović je morao da nosi štikle i da napravi nekoliko krugova po vrtu, međutim to se nije slavno završilo. Kristijan je brzo izgubio ravnotežu i pao sa visokih potpetica, koje nisu preživele njegov pad, pa su i one pukle. 

foto: Printscreen/PinkPodsetimo, Golubović neretko uspe da zasmeje svoje rijaliti cimere. Pre nekoliko dana on je tvrdio da je bio na letovanju sa članovima popularne američke porodice Kardašijan i tako nasmejao sve oko njega:

– Kakva Budva, Makarska, Izmir, Leptokarija… Sirotinjo, i Bogu si teška. Pazi, Kim Kardašijan, njena majka, milfara, 2 u 1, 3 u 1, sva nabudžena. Mi stojimo, pokojna moja i ja, pita ko su ovi ljudi, ja kažem: “Da ti ne pričam…”. Rijaliti. Mi plaćamo 6.000 evra smeštaj, oni 60.000. A mi smo kao top. Bungalovi, imaš kej, male ajkule, bele onako, sa strane žućkasto. Bacaš im škampe. Skinemo se goli ona i ja i u ležaljci onako. Ide drvena staza, imaš svoj baldahin. To je Bora Bora. Imaš kanap, a tamo radi kelner – ispričao je Kristijan.

Pročitajte još...  Grlio me, svi su videli da je prisan sa mnom!

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x