Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Sa ove lokacije je Lazar odveden u KLANICU u Ritopeku

Foto: Google Street View, Mondo/Stefan Stojanović, Ana Paunković, Privatna Arhiva

Na snimku koji se danas pojavio, a na kome se čuje kako Velja Nevolja i Marko Miljković sa svojim saradnicima namamljuju Lazara Vukićevića u kuću u Ritopeku, kao adresa na kojoj je organizovan sastanak sa Vukićevićem pominje se Radnička 32.

Naime, pri kraju audio zapisa, saradnici Velje Nevolje dogovaraju da adresa na kojoj će namamiti Vukićevića bude Radnička 32.

– Radnička 32, u 8 i 30 tamo. Sve smo pripremili, pokazao sam Tajsonu put, kuda dolazi i kuda posle treba da ide, samo čekamo vreme da se postigne i da dođe, i onda lagano u mesaru – kaže jedan od glasova na snimku.

Pročitajte još...  MAJA MARINKOVIĆ PONOVO ISKOPIRALA ANU KORAĆ OD GLAVE DO PETE! Isplivala nova fotka, svi se pitaju da li je ovo MOGUĆE? (FOTO)

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Podsetimo, na audio zapisu se jasno čuje kako Belivuk sa saradnicima planira Vukićevićevu otmicu i najmonstruozniju likvidaciju.

Do detalja je objašnjen plan na koji način će Vukićevića dovesti do vikendice smrti u RitopekuPodsetimo, Vukićević je jedna od žrtava ovog ozloglašenog klana koja je najmonstruoznije mučena, unakažena i zverski ubijena.

Kurir.rs/Novosti

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x