TAJKUNSKI POLITIČARI VIDE SAVEZNIKE U UBICAMA



Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Irena Vujović izjavila je da se svaka podla i maliciozna laž, pa makar ona dolazila i od teških kriminalaca protiv kojih se vodi istraga za najmonstuoznije zločine, koristi za napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i destabilizaciju države.

Normalnim i pristojnim građanima je jasno da su beskrupulozne laži vođe ozloglašene kriminalne grupe koje su se pojavile u opozicionim medijima, notorna neistina. Užasava to što tajkunski političari, po čijem nalogu se vodi najprljavija kampanja protiv predsednika Vučića i njegove porodice sedam dana u nedelji, u političkoj borbi vide saveznike i u teškim kriminalcima i ubicama.

Da nije bilo odlučosti države i predsednika Vučića, Belivuk i članovi njegove kriminalne grupe ne bi bili iza rešetaka, već na slobodi. Bilo kakvo dovođenje predsednika i njegove porodice u vezu sa organizovanom kriminalnom bandom, osim što je maliciozno i besmisleno, krajnje je opasno i nedopustivo.

Očekujem od pravosudnih organa da će savesno obaviti svoj posao. Kriminal nije jači od države, a Srbijom više ne upravljaju političke marionete već je dovoljno snažna da se obračuna sa svima koji su mučili i ubijali ljude, misleći da za to neće odgovarati.

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare