Ovo su krivci za strahotu u Vidovdanskoj

Sponsored Links

Urušena zgrada, Vidovdanska 2a, Foto: Suzana Trajković

Stanari Vidovdanske 2a kojima je zgrada urušena zbog kopanja temelja za zgradu na susednom placu dobiće stanove iste kvadrature na istoj lokaciji. Goran Vesić sastao se sa stanarima ove zgrade i rekao im da će pstojeća zgrada biti srušena i na njoj sazidana nova za godinu i po dana, a da će do tada oni moći da koriste gradske stanove.

Sponsored Links

Između ostalog, ovo je pokrenulo brojna pitanja, pa i to – ko su ljudi koji su za ovo odgovorni.

Naime, kako nezvanično saznaje Kurir, Milica Mišić, koja je prema javno dostupnoj dokumentaciji jedna od investitora radova u Vidovdanskoj 4, vlasnica je placa na kojoj je nekada postojala kuća. Ona je plac prodala da bi se na tom mestu sazidala zgrada, od koje bi ona dobila stanove.

Pročitajte još...  Pobegao sa mesta nesreće, krio se u Beogradu

Prema podacima Odeljenja za građevinske i komunalne poslove opštine Vračar, kao investitori radova u Vidovdanskoj 4, zbog koje je došlo do urušavanja dela zgrade u istoj ulici na broju 2a, upisani su, pored Milice Mišić i Borisav Božić, Ivana Božić, ali i Slobodan Božić.

Sponsored Links

Slobodan Božić je prema podacima APR-a direktor društva za izgradnju stambenih i nestambenih zgrada “Family Invest plus D.O.O.”

Prema javno dostupnim podacima, u koje je Kurir imao uvid, Odeljenje za građevinske i komunalne poslove opštine Vračar izdalo je 14. maja ove godine potvrdu prijave radova Milice Mišić, Borisava Božića, Ivane Božić i Slobodana Božića, za izgradnju dvostpratnice sa prizemljem ukupne kvadrature 1.442,08 metra kvadratna, od čega je gradnja na 891,86 metru kvadratnom, sa 10 stambenih jedinica i 12 parking mesta.

Pročitajte još...  Muči vas nadutost? Gastroenterolog otkriva koji su najčešći uzroci i najbolja rešenja

Kurir je stupio u kontakt sa Slobodanom Božićem, koji se navodi kao jedan od investitora, ali kada ja odgovorio na poziv i čuo da ga zove novinar Kurira zalupio je slušalicu.

Kurir.rs / S. Trajković – A.Kocić

Kurir

Sponsored Links

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x