Prava HAJKA za „SELFI“ sa Đokovićem! Olimpijci TRLJAJU OČI i ne veruju koga su sreli! FOTO



Njegov dolazak u prestonicu Japana izazvao je pravu pometnju među sportistima iz celog sveta.

O tome najbolje svedoče fotografije mnogobrojnih takmičara koji su ga sreli u Tokiju, i jurili ga za „fotku“, i naravno da je svima njima, ili bar većini, sjajni Nole izašao u susret, pokazao koliko ima sluha za sve one kojima je idol.

Za Novakom je nastala prava pomama i svi su želeli da se slikaju sa njim, brazilske odbojkašice, indijski badminton igrač, nemački hokejaš i mnogi drugi.. bili su van sebe od sreće što upoznali jednog od najboljih sportista sveta svih vremena.

„Ljudi, ja sam bukvalno van sebe! Život mi se upravo promenio, i dalje ne mogu da verujem! Osim toga što mi je idol, on je super divna osoba. obožavam ga“ bila je van sebe od sreće brazilska odbojkašica Viktorija Gimaraeš kada je u prolazu naletela na slavnog Srbina.

Defintivno je Nole potvrdio status istinske sportske zvezde na Olimpijskim igrama, savim sigurno je najveće ime u Tokiju, o čemu najbolje svedoče i ovi prizori oduševljenih sportista koji će imati šta da pričaju kada se rvate kući da su sreli najvećeg među najvećima.


¡Locura por Djokovic en #Tokyo2020! Y fotos con… ?? Carol Gattaz (vóley) ?? Gabriela Guimaraes (vóley) ?? Viktoria Zeynep Gunes (natación) ?? Christopher Rühr (hockey) ?? Jovan Simić (fútbol) ?? Sai Praneeth (bádminton) pic.twitter.com/g4Fo0YgMdA
— SportsCenter (@SC_ESPN) July 21, 2021

Kurir sport

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare