Sahranjen Nikola (9) koji se utopio u Drini, njegova smrt i dalje misterija

Sponsored Links

Foto: Kurir/A.M., Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Dečak Nikola N. (9), za kojim se tragalo od srede uveče i čije beživotno telo je pronađeno u subotu u Drini, kod Crne Bare, blizu ušća u Savu, sahranjen je danas na mesnom groblju u Badovincima.

Sponsored Links

Dečak se, prema nalazima veštaka utopio u Drini, a u Višem javnom tužilaštvu je potvrđeno da je obavljena obdukcija i da nema tragovi nasilja i povreda. Na večni počinak, u tužnoj povorci koja je prošla kroz selo, dečaka je uz roditelje, brata i seste i najbližu rodbinu ispratio i veliki broj meštana Badovinaca.

Tragedija kakva se odavno nije dogodila potresla je ne samo meštane Badovinaca, već i celu Mačvu. Istovremeno je ostala velika misterija kako je dečak nastradao, pošto su ga poslednji put videle samo komšije u selu, kada se u sredu oko 9 sati ujutro biciklom uputio do kolibe na obali Drine, udaljene oko 4 kilometra od kuće u kojoj je živeo.

Pročitajte još...  Nisam ni dobio poziv, jedva čekam da KAŽEM ISTINU!

Roditelji su uveče, kada su stigli kući i kada je otac na obali Drine pronašao bicikl prijavili policiji da je dete nestalo.

Sponsored Links

Sumnjajući da se dete utopilo u reci, koja je u tom potesu veoma duboka i brza, sa brojnim virovima, u sredu u noć za detetom su čamcima krenuli da tragaju porodica i meštani koji su se sami organizovali. U četvrtak i petak ronilačka jedinica žandarmerije je pretraživala reku do ušća u Savu, koristeći i sonare, dok su policajci češljali teren na desnoj obali koji je u velikom rastinju, šumama i kraterima nastalim vađenjem šljunka.

U subotu su sa nekoliko čamaca rekom patrolirali pripadnici pogranične policije i meštani, a duž obale policajci iz Bogatića.

Pročitajte još...  MANJAK DELIO PARE VOĐAMA CARINSKE MAFIJE! Sumnja se da je radio po nalogu Slaviše Kokeze, DOKAZI VODE KA PREDSEDNIKU FSS

Dečakovo beživotno telo su uveče, oko pola šest pronašla dvojica pecaroša i jedan policajac iz Crne Bare u potesu Stoparkinja, oko 20 kilometara nizvodno od mesta gde se pretpostavlja da je dečak upao u vodu.

Cela Mačva je teško podnela što su se obistinile najcrnje slutnje. Tokom četiri dana, koliko se za dečakom tragalo, uz neizvesnost i strah od najgoreg mnogi, a naročito porodica, gajila je nadu da će se dečak kući vratiti živ.

Dečak N.N., koji se utopio završio je drugi razred osnovne škole. Rodio se kao drugo dete u porodici, koja je imala četvoro dece, dva dečaka i dve devojčice.

(Kurir.rs/Telegraf)

Kurir

Sponsored Links

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x