KO JE SRĐAN LALIĆ? Pozira sa Veljom i sprema se da zakolje čoveka, UČESNIK NAJMANJE DVA UBISTVA!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić večeras su obelodanili dokaze i fotografije zverstava klana Veljka Belivuka.

Odsečene glave i stopala, noževi zabodeni u leđa i krv na sve strane… Ipak, fotografija koja je posebno izazvala jezu je ona na kojoj sa još uvek živim, ali krvavim, muškarcem, poziraju Belivuk i kako je Vulin otkrio – njegov vojnik Srđan Lalić.

Tom prilikom prikazan je i Velja Nevolja sa svojim saradnikom Srđanom Lalićem koji se smeju dok drže žrtvu za glavu pre nego što ga kasnije zakolju.

– Ovo su Belivuk i Lalić, ovaj čovek je još živ, ali zaklaće ga, neće ostati živ – rekao je Vulin dok je opisivao fotografiju.

Nedavno je bilo ponovno saslušanje Belivuka i njegove grupe zbog sumnje i novih dokaza da su potencijalno izvršili još dva ubistva, a žrtve su Lazar Vukićević i Aleksandra Gligorijević Puki. Kako dalje navodi tužilaštvo, proizlazi da su i Vukićević i Gligorijević likvidirani jer su pripadali suparničkoj ekipi od one koju je predvodio Belivuk i zato što su njeni članovi pratili Belivuka i Miljkovića, a potom i planirali njihovo ubistvo.

U tom kontekstu se pominje Srđan Lalić kao učesnik u oba ova ubistva.

– Osumnjičeni su 14. oktobra 2020. na prevaru, a u dogovoru sa Belivukom i Miljkovićem, namamili Vukićevića da dođe na sastanak sa Nemanjom Đurićem u Radničku ulicu u Beogradu, koji ga je potom odveo do kuće u Ritopeku koju je pripadnicima Belivukove grupe stavio na raspolaganje Vlada Draganić – navodi se u dokumentu tužilaštva.

Pročitajte još...  MANEKENKA DONIRALA KOSU BOLESNOJ DECI! Amra Dženko se ošišala na kratko i zaplakala od SREĆE! FOTO

foto: Printscreen

Pre nego što je Đurić dovezao Vukićevića do kuće u prigradskom naselju, u nju su došli okrivljeni Srđan Lalić, Marko i Miloš Budimir, Vlada Draganić, Dejan Tešić i više za sada nepoznatih osoba kako bi se spremili za likvidaciju.Nakon što su ubili Vukićevića, tvrdi tužilaštvo, osumnjičeni su pokušali da unište tragove zločina tako što su prostoriju brisali hemijskim sredstvima.

foto: Printscreen

Aleksandar Gligorijević Puki, prema tvrdnjama tužilaštva, ubijen je 16. juna prošle godine iz gotovo istih razloga i po istom scenariju. Kako tvrdi tužilaštvo, Belivuk i Miljković došli su do saznanja da Gligorijević suparničkoj navijačkoj grupi odaje informacije kuda se oni kreću i da planiraju da ih usmrte pucajući iz “snajpera”.

foto: Printscreen

– Belivuk i Miljković su toga dana na prevaru namamili Gligorijevića da oko 12 časova dođe na sastanak sa okrivljenim Markom Budimirom u Beton-halu. Posle izvesnog vremena, Budimir je odvezao Gligorijevića do kuće u Ritopeku u kojoj su već bili Belivuk, Draganić, Nikola Spasojević, Nebojša Janković, Srđan Lalić, Miloš Budimir i više nepoznatih osoba. Gligorijević je ubrzo ubijen iz bezobzirne osvete. Osumnjičeni su izvršenje krivičnog dela pokušali da prikriju tako što su Gligorijevićevu odeću isekli i stavili u kesu, a zatim upakovali u svoja vozila i odvezli u nepoznatom pravcu. Prostoriju u kojoj je zločin izvršen posuli su različitim hemijskim sredstvima kako bi uništili tragove – naveli su iz tužilaštva.

(Kurir.rs)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x