Profesorka Jelena preuzela stan koji je dobila u igri Uzmi račun i pobedi (FOTO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas ugovor sa dobitnicom dvosobnog stana u naselju Zemunske kapije u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2020” Jelenom Obradović.

Čestitajući Jeleni i njenom suprugu Milanu, koji je takođe prisustvovao potpisivanju ugovora, Mali je istakao da je veoma zadovoljan odzivom građana i velikim učešćem u nagradnoj igri.

Naveo je da je u krugu u kom je Jelena dobila stan kao glavnu nagradu, stiglo 8,6 miliona koverata, a da je za sledeće izvlačenje do juče stiglo devet miliona koverata. Mali je naglasio da i to pokazuje da su građani svesni da ako ne uzmu fiskalni račun, oštećuju i sebe i državu.

– Kao vlada ćemo sledeće nedelje izaći s novim predlogom mera ekonomske pomoći građanima Srbije i privredi. Taj novac odnekud treba da se isplaćuje, a što se više i jače borimo protiv sive ekonomije, to smo bolji u tome da povećavamo plate i penzije i podržavamo sve kojima je pomoć najpotrebnija – istakao je Mali.

Naglasio je da su ovom nagradom urađene dve odlične stvari. S jedne je strane podržana borba protiv sive ekonomije i naplata poreza, a s druge jednoj porodici, kojoj je stan u kome sada žive tesan, pomognuto je da se preseli u veći stan.

Ministar Mali je pozvao građane da i dalje učestvuju u nagradnoj igri i da fiskalne račune uzimaju i kad se nagradna igra završi.

Pročitajte još...  Tri učesnice nisu smele da urade OVO, sad svi čekaju KAZNU! (FOTO)

Dobitnica stana Jelena Obradović, profesorka biologije iz Beograda, zahvalila je, kako je rekla, na divnom poklonu i Vladi Srbije i košarkaškoj trenerki Marini Maljković, koja je među 8,6 miliona koverata izvukla baš njen.

– Stvarno smo presrećni. Neverovatno je da nam se ovako nešto dogodilo i da ulazimo u novi stan – rekla je Jelena i dodala da će i dalje nastaviti da igraju nagradnu igru.

Obraćajući se novinarima rekla je da je sa porodicom već obišla stan u Zemunskim kapijama, da im se kraj sviđa i da će se tamo preseliti sa Zvezdare gde sada žive.

Navela je i da je stan u kome Milan i ona sada žive sa kćerkama Tarom i Dunjom postao tesan, pa im je novi stan dobrodošao.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x