Sumnja se da su ostaci žrtava zakopani na njivama duž Ibarske magistrale

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Kod Veljka Belivuka, koji je uhapšen sa Markom Miljkovićem i 15 pripadnika najjače organizovane kriminalne grupe, kako Ekspres ekskluzivno saznaje, policija je prilikom pretresa pronašla ljudsku kost.

– Ljudska kost je kod Belivuka pronađena ličnim pretresom i odmah je poslata na veštačenje, a rezultati se čekaju. Za sada niko ne može ništa unapred da pretpostavlja, ali smo prilično uvereni da nađena kost ima veze sa nekim od izvršenih krivičnih dela za koja se Belivukova kriminalna grupa vezuje – kaže izvor iz MUP Srbije.

Navodi se i da je policija došla do određenih saznanja da su tela pojedinih žrtava zlodela Belivuka i njegove smrtonosne ekipe zakopana na njivama pored Ibarske magistrale.

Pročitajte još...  EVROPA NIKAD BLIŽE: Betis posle velikog preokreta pobedio Alaves! VIDEO

– Tačna lokacija još nije poznata. Čekaju se saslušanja svih osumnjičenih odnosno određena veštačenja i praćenje tragova kretanja kako bi se došlo do tačne lokacije na kojoj bi moglo da se izvrši iskopavanje tela. Nije isključena ni mogućnost da neko od uhapšenih progovori i otkrije lokaciju zakopavanja žrtava – kaže izvor iz policije.

Dodaje i da je Belivukov automobil “smart” poslat na veštačenje i da se od tog veštačenja očekuje mnogo u smislu prikupljanja materijalnih dokaza.

(Kurir.rs/Ekspres)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x