Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Čestitke zbog smelosti da se uđe u obračun sa mafijom

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na smelosti da se uđu u obračun sa mafijom, a Tužilaštvu za organizovani kriminal, Bezbednosno-informativnoj agenciji, MUP-u i svim drugim organima koji su učestvovali u hapšenju kriminalne grupe oko Veljka Belivuka na dobro organizovanoj akciji.

Dačić je podsetio da je još pre nekoliko dana kada je Belivuk priveden na informativni razgovor rekao da je to pokazatelj da Srbija ozbiljno razmišlja o borbi protiv organizovanog kriminala.

– To je jedan ozbiljan uspeh države i veliki udarac mafiji s tim što mi tek treba da budemo informisani kao društvo o svim zlodelima koja je ta grupa počinila. Tek će se izlaziti na videlo sa različitim detaljima – rekao je Dačić na TV Prva.

Pročitajte još...  Bilo je mnogo stvari oko kojih nismo saglasni, jedno je pitanje granica (VIDEO)

On je dodao da ne bi ulazio u to za koga je ta grupa spremala snajpere, jer će to pokazati istraga.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Tu sada imate verovatno jos mnogo različitih podgrupa i delova te mafije koja je sada pogođena i tek će klupko poceti da se odmotava i videćemo koliko je duboko sve to išlo i široko – rekao je Dačić.

Dačić je kazao da je poslata poruka svima da niko ne moze biti zaštićen.

– Ko se bavi kriminalnim radnjama, mafijaskim poslom, ko ubija ljude, preti ljudima ne može taj posao da radi slobodno i da misli da će proći nekažnjeno. Za sve te stvari je potrebo sadejstvo između državnih organa – rekao je Dačić.

Pročitajte još...  TARA NAJAVILA RAT NENADU!

(Kurir.rs/ Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x