I dalje pokazuje emocije prema MOM SINU



Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

Nakon što se oglasila Ivana Šopić i oplela po Stefanu Kariću i njegovoj novoj romansi sa Jovanom Ljubisavljević, oglasio se i njegov otac Osman Karić koji je dao svoj komentar.

foto: Sonja Spasić, Printscreen

– Pa ne bih da dajem na važnosti devojci koju sam i zaboravio, sad se podseti kad sam pročitao njenu ironičnu izjavu, nije se promenila „ostala je uvek ista“. Okej i to mogu da razumem, ostavljena žena je opasna žena. Vidim da Stefana ne voli, sad je počela da ga mrzi, pa time i dalje pokazuje svoju emociju prema njemu. Od srca još zelim da što pre počne da bude ravnodušna biće joj mnogo lakše. Protiv nje nemam ništa, o sebi je sve rekla svojom poslednjom rečenicom ,,ja sam ozbiljna dzukela“, hm.. To je Stefan izgleda video, a da mu nije rekla – prokomentarisao je Karić.

– Ne može da se poredi početak našeg i njihovog odnosa, jer ja nisam bila ničija meta, počeli smo vezu iz ljubavi i spontano, mada kako prolazi vreme, sve više mislim da sam bila pikirana, bila sam u zabludi, pikirana sam iz drugih razloga, da ga operem od optužbi da je homoseksualac, a možda je Jovana pikirana da ga opere od njegove ružne prošlosti, Iva, Ivane. Tako da ne znam ko je pikiran, ko je karo, ko je tref, ko je herc, ali mi sve ovo liči na crtani ,,Mačke iz visokog društva“ – izjavila je Šopićeva.

foto: Printscreen/InstagramKurir.rs/Pink/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Pročitajte još...  Posle 111 godina možemo da vidimo šta su jeli Džek i Rouz: Jelovnik sa Titanika prodat za neverovatnih 75.000 evra, evo kako je izgledao!

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅