VELJINA EKIPA KREĆE U AKCIJU! POJAVIO SE NEVEROVATAN SNIMAK! Fantomke, duge cevi i Ceca! Bili su BEZOBZIRNI I BAHATI! (VIDEO)

Na njemu se vide trojica maskiranih muškaraca, sa “fantomkama” na glavama, automatskim puškama, laserskim nišanima, pancirima i vrlo modernom opremom kako se voze automobilom, đuskaju i veselo pevaju.

Snimak se pojavio pre skoro godinu dana, a tada se spekulisalo da je reč o pripadnicima Veljine grupe, ali to nikada niko nije potrvrdio. Ne zna se ni gde, ni kada je snimak nastao, a čak se pričalo i da je reč o snimanju filma. Ono što su mnogi pomislii nisu smeli ni da izgovore.

Čuje se kako pevaju pesmu “Nevaljala” Cece Ražnoatović, mašu automatskim oružjem i upiru ga u kameru, što u jednom trenutku radi i vozač. Velja Nevolja i članovi njegove kriminalne organizacije uhapšeni su danas zbog najtežih zločina, kao što su ubistva, otmice, prodada droge, iznuda…

Tokom prethodne godine dogodilo se više otmica koje se dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom. Žrtve, ali ni njihova tela do danas nisu pronađeni. Prema saznanjima, pronađeni su ključni dokazi koji upućuju da su oni mučeni, a potom, kako se sumnja, spaljivani kiselinom u ovim kućama.

“Nestalo je više ljudi, o čijim se sudbinama mesecima ništa ne zna. Među njima je Radojević, kome se svaki trag izgubio u avgustu prošle godine, ali i Goran Veličković Goksi, kao i ‘pink panter' Miljan Ljepoja. Sumnja se da su svi brutalno ubijeni”, objašnjava izvor istrage.

Vođa navijača koji je navodno blizak “kavčanima” uhapšen je jutros oko pet sati, i to dok je navodno s pripadnicima svoje grupe pokušavao da uništi tragove zločina.

foto: Printscreen YT Veljko Belivu”Nevolja i pripadnici njegove kriminalne grupe pali su dok su išli da zapale automobile koje su koristili tokom otmica i ubistava. Automobil ‘smart' koji su odvezli na Rudnik ključni je dokaz u istrazi nestanka Gorana Veličkovića Goksija. U tom automobilu snimljen je Belivuk dok je razgovarao s Veličkovićem, kome se potom izgubio trag”, otkrio je izvor iz istrage.

 Kurir.rs/Mondo

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x