DA LI JE BILO LIKVIDACIJA U RASTINOM DŽIPU? Vozilo poznatog reperaODUZETO OD BELIVUKA i odvezeno na forenzičku analizu

Među vozilima oduzetim od Veljka Belivuka i njegove grupe, jerste i džip repera Stefana Đurića Raste. To vozilo je odvezeno na forenzičku analizu da bi se utvrdilo da li je korišćeno za likvidacije, navodi Srpskl telegraf.

Kako se Kurir već pisao Partizanova navijačka grupa “Principi”, za koju se pretpostavlja da je pod kontrolom Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja dala je na Instagram nalogu otvorenu podršku reperu Stefanu Đuriću Rasti, koji se nedavno sa tužilaštvom nagodio da dobije samo godinu dana kućnog zatvora. Reperova slika je na nalogu grobara objavljena uz poruku “Free Rasta” (“sloboda za Rastu”).

Pročitajte još...  Znamo da je SRBIJA ponosna na NAS i vraćamo se sa OSMEHOM na licu! (FOTO)

Prema saznanjima medija, ekipa Velje Nevolje je i u ovaj slučaj umešala prste i pripomogla da Rasta dobije samo kućni zatvor. Naime, Belivuk i njegova ekipa su navodno duže vreme reketirali Rastu, tačnije nametnuli su mu svoje obezbeđenje, koje je debelo plaćao.

Kako ne bi ostali bez pozamašnih prihoda i estradne zlatne koke, ekipa je učinila sve da repera spase dugogodišnje robije, koja bi mu sledovala ukoliko bi se na suđenju dokazalo da je narko-diler.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x