OTAC TEE TAIROVIĆ BIVŠI SAVETNIK ZORANE MIHAJLOVIĆ! Zoran je kratko sarađivao SA MINISTARKOM!

Foto: Privatna Arhiva, Zoran Petrović MSGI

Zoran Tairović, otac pevačice Tee Tairović, obavljao je dužnost savetnika zaduženog za praćenje i koordinaciju romskih pitanja potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović.

foto: Kurir Televizija

Po onome što piše u biografiji akademskog slikara iz Novog Sada, osim ove državne funkcije, bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka. O sebi kaže da je multimedijalni umetnik, a već sa osam godina počeo je da radi na Radio Novom Sadu.

foto: Printscreen

– Formalno, u opisu posla ja sam savetnik potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović, koji se bavi praćenjem i koordinacijom romskih pitanja. Međutim, moje je da savetujem potpredsednicu kad su u pitanju romske politike i njihova implementacija. Radio sam i na izradi Strategije za unapređenje položaja Roma 2015-2025. i, zahvaljujući divnim ljudima kao što su Osman Balić, Goran Bašić i drugi, uspeli smo da kulturu kao peti element provučemo kroz strateški koncept – piše u biografiji Tairovića, objavljenoj na sajtu Srbinovski-art. com. Međutim, po svoj prilici Tairović duže vreme nije ažurirao podatke u svojoj biografiji, jer su nam iz odeljenja za saradnju s medijima Vlade Republike Srbije rekli da više nije saradnik.

foto: Printscreen

Pročitajte još...  Optužen da je prevario 1.600 građana i prisvojio 35 miliona evra, proces ušao u 7. godinu

Takođe, i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović nam je rekla da Tairović odavno nije njen saradnik.

– Kratko je bio moj savetnik u jednom davnom periodu, jer sam ja vodila koordinaciono telo za inkluziju Roma i Romkinja. Bio je angažovan u kabinetu u periodu od 17. avgusta 2015. do 11. avgusta 2016. godine – poručila je Mihajlovićeva.

foto: Beta Zoran Petrović

Kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

00:33
KAŽU DA JE TEA BOMBA, A U LJUBAVI JOJ NIJE SVE PO VOLJI: Progovorila je o EMOCIJAMA

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x