U saobraćajnoj nesreći stradao poznati doktor vozeći motor, sleteo sa puta

Saobraćajna nesreća se dogodila u Žabaru na magistralnom putu
Aleksandrovac – Kruševac. Kruševac žali za vrhunskim doktorom i velikim
čovekom.

Dr Zoran Stevanović, načelnik Odseka za maksilofacijalnu hirurgiju Službe za ORL Opšte bolnice u Kruševcu poginuo je vozeći motocikl na magistralnom putu Kruševac – Aleksandrovac u selu Žabaru, a povređena saputnica je bolnički zbrinuta i nije u životnoj opasnosti.

Prema pouzdanom, a nezvaničnom, izvoru do nesreće je došlo kada je motocikl sleteo s puta, a uzrok je naglo kočenje zbog šljunka na putu.

foto: Ž. M.

Zoran Stevanović je rođen u Aleksandrovcu 1965. godine, a živeo je u Trebotinu. Osnovnu školu je završio u Žabaru, Medicinsku školu u Kruševcu, a diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1991. godine.

Specijalizirao je Maksilofacijalnu hirurgiju na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, objavio više stručnih i naučnih radova na stručnim skupovima, konferencijama, kongresima i u naučnim časopisima i stekao zvanje primarijusa.Pune tri decenije je radio u Opštoj bolnici u Kruševcu, gde je stekao ugled vrhunskog stručnjaka, odličnog kolege i divnog čoveka, kojeg
su mnogo voleli i uvažavali zaposleni i brojni pacijenti, a sada žale za njim, kao nenadoknadivim gubitkom.

Pročitajte još...  Nisu pitali navijače šta misle

Prema rečima dr Nikole Nikolića, načelnika ORL službe i brojnih koleginica i kolega, dr Zoran Stevanović je bio poznat u Kruševcu i Rasinskom okrugu, ali i u stručnim krugovima na nivou Srbije kao vrlo uspešan, vredan savestan i pouzdan lekar i saradnik.

Iza sebe je ostavio dve ćerke – studentkinje završnih godina Master studija francuskog jezika na Filološkom fakultetu u Beogradu – Anastasiju i Irinu.
Kremacija dr Zorana Stevanovića, po njegovoj ličnoj želji, obaviće se u Beogradu u najužem porodičniom krugu, a pre toga biće održana komemoracija u Opštoj bolnici u Kruševac, početkom iduće nedelje.

(Kurir.rs/Ž. M.)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x