Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Ikona ROĐENJE SVETOG JOVANA plus SASOMANGE.RS oglasnik

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Ivanjdan, rođenje svetog Jovana Preteče i krstitelja Isusa Hrista. Tim povodom, uz dnevne novine Kurir dobićete DVA POKLINA – IKONA ROĐENJE SVETOG JOVANA PRETEČE sa zlatotiskom i molitvom plus sasomage rs oglasnik.

» Ikona SVETOG KOZME I DAMJANA i SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS

Uz Hristovo i Bogorodičino, to je jedno od tri sveta rođenja koje praznuje Crkva. Sveti Jovan Preteča bio je jedan od proroka jevrejske sekte Nazarećana. Prema hrišćanskom učenju, on je krstio Isusa Hrista u reci Jordan. Srbi ga posebno poštuju i kao zaštitnika kumstva i pobratimstva.

Kao drugi poklon dobićete sasomange rs oglasnik na 32 strane sjajnog papira gde ćete pronaći mnogo sadržaja, kao i veliki broj najrazličitijih oglasa.

Pročitajte još...  TARA JE SRAMOTA ZA ŽENSKI ROD, ONA JE NAJVEĆI BLAM! Pevačica issprozivala Simovu, ni malo je nije ŠTEDELA, a spomenula i Ivanu!

Sasomange oglasnik je jedno mesto na kom ima sve! Kupite ili prodajte stan, kuću, plac, garažu, automobil, telefon, televizor, mikser, muzički instrument, nameštaj…

» Kupite ili prodajte plac, stan, televizor, automobil

Ukoliko želiš da se oglašavaš unutar sasomange rs oglasnika, kontaktiraj prodaju na sasomange.prodaja@sasomange.rs i obezbedi svoje mesto u sledećem izdanju oglasnika.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Sasomange rs je onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 640.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Izvor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x