Neograničen broj stranaca u protokolu!



Super liga ostaje sa 16 klubova, neograničen broj stranaca u protokolu

Kako se navodi u saopštenju, na sednici održanoj u prostorijama FSS doneta je odluka da propozicije za sezonu 2021/22. budu indentične sa propozicijama iz prošle sezone.

To znači da će 16 klubova igrati u Super ligi od čega će dva da ispadnu, a dva da igraju baraž sa trećeplasiranim i četvrtoplasiranim ekipama iz Prve lige Srbije.

Takođe, korigovana i je odluka o ograničenju broja stranih igrača i to tako što je ostalo ograničenje od četiri inostranih igrača koji istovremeno mogu biti u igri, dok nema ograničenja u broju inostranih igrača upisanih u protokol.

Aleksandar Luković, bivši reprezentativac i učesnik Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, postavljen je za selektora mladje kadetske reprezentacije (U16).

Usvojena je i lista sudija i posmatrača Super i Prve lige Srbije i doneta odluka o Kalendaru takmičenja ženskog fudbala, futsala, kao i omladinskih i kadetskih liga FSS za narednu takmičarsku sezonu.

FSS je doneo odluku da prvi put snosi kompletne troškove za službena lica svim klubovima koji se takmiče u omladinskoj i kadetskoj ligi Srbije, što predstavlja veliku pomoć razvoju omladinskog fudbala, navodi se u saopštenju

Beta

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare