POJAVILE SE NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE UBIJENOG KNELETA Ovako je žestoki momak sa beogradskog asfalta izgledao u osnovnoj školi FOTO



Ubijen je u 21. godini u svojoj hotelskoj sobi u “Hajatu”. Telo u lokvi krvi pronašla je sobarica, a na ogledalu krvlju je bila ispisana poruka: “Broj 1”. Žestoki momak sa Voždovca smatra se tvorcem „dizel generacije“, a kada je ubijen imao je samo 21 godinu.

Sada su se u javnosti pojavile njegove nikad viđene fotografije iz škole. Knele je u osnovnoj školi je bio odličan đak, a kada je imao dvanaest godina jedva je preživeo penicilinski šok. Na Voždovcu je bio poznat kao sportista i vatreni navijač Crvene zvezde. Knele je išao u Osnovnu školu “Branislav Nušić” na Voždovcu.

Na levoj fotografiji (koja je dole uvećana) Knele stoji u gornjem redu, drugi s desna, u svetlo-plavom duksu, a na desnoj fotografiji Knele čuči u donjem redu prvi s desna.Kako kažu oni koji su ga poznavali, Knele je važio za dobrog druga i zato su ga voleli, uvek je branio slabije drugove i drugarice.

Nikad se nije plašio da se potuče i kad mu se neko zameri, pozove ga na ferku. Bio je lafčina i drugarčina na koga su prijatelji uvek mogli da se oslone, zato su ga svi u kraju voleli.

Kurir.rs

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare