Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Pričale ste da Luna Đogani moli za ljubav, a šta vi radite?!

Foto: Printscreen/Youtube

Gledaoci su imali zanimljivo pitanje za Miljanu Kulić i Maju Marinković.

Naime, njih je zanimalo zbog čega su osuđivale Lunu Đogani kada je molila za ljubav, a sada one to rade.

“Slažem se, dosta sam se ponizila u svojim vezama, prestala sam to da radim, ne želim više da se bavim time”, rekla je Maja.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: Printscreen/Youtube”Što se tiče Lune Đogani, ja sam je komentarisala kada je bila u vezi sa oženjenim čovekom. Moguće da sam je prozivala za Marka, ali ja se ne sećam. Život navodi u razna iskušenja, nisam se nadala da ću pored svega u životu što imam, ovo što sam postigla za pet godina, da od najzgodnije i najpoželjnije devojke napravim se u trokrilni šifonjer. Ja smatram da u ljubavi nema ponosa, izvinjavam se Luni. Smatram da je ona uspešna, bila je pobednica, smatram da je išla srcem iako su je neki osuđivali, ne mogu da kažem. Nisam ni lepša, ni zgodnija, ni bolji čovek”, priznala je Miljana.

Pročitajte još...  KOMŠIJE SU MI REKLE KAKAV SI, A OD NJE NE MOŽEŠ DA PROGOVORIŠ! Karićevu vezu mnogi osporavaju, a on se izvlači: Ja nisam MILIONER!

foto: Printscreen”Poradila sam na sebi u fizičkom, ali nisam u psihičkom smislu. Dosta sam se ponizila i molila za Janjuševu ljubav. Čorba i ja imamo super relaciju, ne mislim da me izblamirao, mislim da nije bio korektan kada je završio na ružan način”, rekla je Maja dok su svi tvrdili da ju je Milan Janković Čorba ponizio. 

“Meni je žao što se ona sada tako oseća, neka bude da sam je ponizio, ali sam ja shvatio da želim da izađem iz tog odnosa”, rekao je Čorba.

foto: Printscreen/YoutubeKurir.rs/K.Đ.

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x