PREKO APLIKACIJE SKAJ organizuju ubistva, šalju SLIKE SAKAĆENJA… ČITAJTE U KURIRU!

Foto: Instagram, Zorana Jevtić

Mafijaši su svoju tajnu komunikaciju bezmalo doveli do savršenstva zahvaljujući aplikaciji Skaj, koja im garantuje brzu, diskretnu i maksimalno zaštićenu azmenu poruka!

Legalna je

Da je Skaj omiljeno sredstvo komunikacije i pripadnika trenutno dva najjača krminalana klana na Balkanu, kavačkog i škaljarskog, potvrdila su i nedavna hapšenja u Crnoj Gori. Naime, 22. januara uhapšena je grupa osumnjičena da je pripremala likvidaciju Beograđanina Veljka Belivuka, bliskog kavačkom klanu, i kod njih su nađeni telefoni sa instaliranom Skaj aplikacijom. Takođe, istog dana u Budvi uhapšen je Kraljevčanin Lazar Ilić, koji je navodno blizak kavačkom klanu, a kod koga je bio kriptovani telefon sa tajnom aplikacijom, preko koje je navodno dobijao instrukcije za ubistvo „škaljarca“ Marka Ljubiše Kana.

foto: Profimedia, Twitter PrintscreenPodzemljem uveliko kruže jezive priče da kriminalci preko Skaja šalju fotografije osakaćenih tela protivnika i slike mučenja zatočenih. Oni veruju da policija ne može da uđe u trag tim porukama jer se one nakon slanja trajno uništavaju, a aplikaciju je, bar zasad, nemoguće prisluškivati.

– Skaj nije zakonom zabranjen, ali ga je nemoguće naći na regularnim servisima za skidanje aplikacija. Nju ne podržava svaki telefon. Androidi i ajfoni nemaju Skaj u svojoj prodavnici – objašnjava sagovornik:

– Kriminalci su mobilne sa Skajom najpre nabavljali u inostranstvu, uglavnom u Crnoj Gori, ali odskoro je moguće takav telefon kupiti i u Srbiji. Korišćenje aplikacije mesečno košta između 300 i 500 evra, a mafijaši najčešće uzimaju tromesečni paket, koji zajedno sa iznajmljenim aparatom iznosio oko 1.000 evra.

Pročitajte još...  Krivo mi je, pobeda je morala da bude ubedljivija

Sagovornik kaže da je moguće kupiti telefon koji podržava Skaj, ali je to skupo, pa se korisnici uglavnom odlučuju za iznajmljivanje.

Šifre i kodovi

– Svaki korisnik dobija šifru za ulazak u aplikaciju. Da bi ostvario komunikaciju sa drugim korisnikom, mora da poseduje i njegov lični kod…

SAZNAJTE U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA sve o tajnim šiframa i komunikaciji među pripadnicima mafijaških klanova. Na koji način se komunicira, da li je moguće provaliti razgovore, šta o tome kažu kriminolozi…

foto: KurirU DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

VLADA SRBIJE DOBILA PRELAZNU OCENU – 2,45

Čista petica samo za premijerku

POBEDA KURIRA I JAKŠIĆA!

KAŽNJENA:Plagijatorka Danica Popović izbačena s predmeta Međunarodna ekonomija

DOBROČINITELJI

Kurir otkriva: Srbija nagrađuje 20 heroja

DUŠKO HOĆE DA SE ANA PRESELI U TURSKU

Fudbaler nestrpljiv iako još krije LJUBAVNICU! Jedino ih KOČI njen bivši muž!

STRAVIČNO UBISTVO U TEMERINU:

Tukao ženu 30 godina, pa je ZADAVIO GOLIM RUKAMA!

QUO VADIS, AIDA NIJE PREDSTAVNIK REPUBLIKE SRPSKE ZA OSKARA 

Godinama samo Federacija šalje predstavnika za prestižnu nagradu!

JUG RADIVOJEVIĆ PONOVO REŽIRA U NOVOM SADU

Deobe Dobrice Ćosića premijerno prvo u Gračanici!

KOLAROV UHVAĆEN! POGLEDAJTE KAKO SE LJUBI SA UDOVICOM KAPITENA FIORENTINE

Cela Italija BRUJI o novoj ljubavnoj romansi! (FOTO)

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/ Ekipa Kurira  Foto:  Instagram, Zorana Jevtić

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x